Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Ξεκίνησε η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
(Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί).Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών. Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Ευχηθείτε!!


Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Ο Θεός μεριμνά για όλους μας.

 
Του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην
Πειραιώς κ.Καλλινίκου
Η Αγία Γραφή μας διδάσκει ότι ο Επουράνιος Πατέρας δεν μς έχει αφήσει στην τύχη μας.Μεριμνά για εμάς.Γνωρίζει ο Θεός τις ανάγκες μας ,ενδιαφέρεται ο Θεός για όλα τα ζητήματά μας ,τα ατομικά και τα οικογενειακά.
Εκείνος προνοεί για τη συντήρηση του σώματος και τις ανάγκες μας.Ενδύει τα κρίνα του αγρού τρέφει τα πετεινά του ουρανού .Πολλώ μάλλον εμάς ,τα λογικά προβατά Του.
Η Θεία Πρόνοια δεν είναι αφηρημένη ένοια.Είναι μία ζώσα πραγματικότητα.Είναι η φροντίδα του Θεού για εμάς.Το διδάσκει σαφώς η Αγία Γραφή ότι ο Θεός μεριμνά για όλους μας.Μας φροντίζει και μας προστατεύει .Αρκεί να εργαζόμεθα με ειλικρίνεια και τιμιότητα τα έργα μας να μην είμεθα τεμπέληδες,σπάταλοι και ανοικοκύρευτοι.
Ο Θεός είναι Πατέρας μας ,που φροντίζει για τα παιδιά Του.Αρκεί εμείς να κάνουμε μία ιεράρχηση των ενδιαφέρόντων της ζωής.Πρώτα πρέπει να φροντίσουμε την αθάνατη ψυχή μας.Πρώτα να μας ενδιαφέρει η επικράτηση του θελήματος του Θεού και στις δικές μας καρδιές και τις καρδιές των άλλων .Και τότε ο επουράνιος πατέρας δεν θα μας στερήσει αυτών που έχουμε ανάγκη.
Συμπορεύεται  ο Θεός μαζί μας .Βαδίζει μαζί μας .μας παρακολουθεί το άγρυπνο μάτι Του.Μας έχει υπό την κραταιά προστασία Του. 
Θα υψωθούν πολλές φορές απειλητικά τα κύματα.Θα φυσήσει δυνατά ο άνεμος γύρω.Θα δοκιμάσουμε καταιγίδες.Μη φοβηθούμε.
Ο Θεός θα είναι δίπλα μας. Κραταιός προστάτης ,υπερασπιστής.
 
Απόσπασμα από το βιβλίο του Σεβασμιωτάτου "Ψυχική τόνωση".Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις "εκδόσεις Χρυσοπηγή" Διεύθυνση επικοινωνίας :τηλ.2295022228 και ekdoseisxrysopigi@yahoo.gr
 
Recommended Post Slide Out For Blogger