Η θεατρική ομάδα "από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής παρουσιάζει στο θέατρο Γκλόρια - Ιπποκράτους 7 στην Αθήνα "τα κοριτσάκια με τα ναυτικά" βασισμένης στο ομώνυμο βιβλίο της κ.Ελένης Δικαίου ,την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 7.30μ.μ.
Πρόκειται για δύο δίδυμα κοριτσάκια που έζησαν τα μελένια χρόνια της Σμύρνης.Το έργο τα συνοδεύει στους ονειρεμένους περιπάτους με τη Νενέ στην παραλία της Σμύρνης , και από κει στα χρόνια της προσφυγιάς, στους φόβους αλλά και στα όνειρα της νέας ζωής στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ταξίδι από τη Σμύρνη της Ιωνίας στη Νέα Ιωνία του Βόλου με όνειρα,μουσικές και χορούς από τη Μικρασία.Διάθεση προσκλήσεως Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.Τιμή προσκλήσεως 5 ευρώ .Τα έσοδα από την παράστασή μας θα ενισχύσουν τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής σε Ελλάδα και Αφρική .
Σας περιμένουμε


Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Πάντα με μάτια δακρυσμένα !!!

 

Ουέμπαλε νιο ! Μουελαμπά ! Τζάτζα Μουτσάρα ! Σαν αλληλούια ηχούν στα αυτιά και στις ψυχές μας ! Σαν θριαμβευτικοί παιάνες αιωνίου ζωής ! Οι ελάχιστοι των αδελφών Του ...πάντα με μάτια δακρυσμένα !!!

Να είστε όλοι ευλογημένοι !!! Ευχαριστούμε Πάτερ , Θεοδώρα ,Δήμητρα ,Ζωή ,Αγγελική ,
Ασημίνα ,Σταυρούλα ,Σταυρούλα Ελένη ...Ουέμπαλε νιο!!!
 
Ένα δροσερό από καρδιάς κείμενο από τον κ.Νώντα Σκοπετέα σαν αντίδωρο απάντηση στην ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της  3ης αποστολής  μας στην Ουγκάντα.Τον ευχαριστούμε .Ο καλός του λόγος από την καλή του την καρδιά .Ας εύχεται παρακαλούμε ...
Recommended Post Slide Out For Blogger