Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.
Καλή Παναγιά....

Η αποστολή μας στην Ουγκάντα συνεχίζεται και διανύει ήδη το δεύτερο μήνα !!
Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της η δεύτερη ομάδα που αποτελείται από φοιτητές .Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

To Λουγκουζάκι μας μεγαλώνει..ολοκληρώνεται

To Λουγκουζάκι μας μεγαλώνει..ολοκληρώνεται
το Δημοτικό μας σχολείο στο Λουγκουζί της Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.Κοινοποιήστε το .Βοηθείστε.Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Πόσο φιλάνθρωπος είναι ο Κύριός μας!

14329906_10202560294646104_5959475935332422648_n

Σεβ. Μητροπολίτης Χονγκ Koνγκ κ. Νεκτάριος
Πόσο φιλάνθρωπος είναι ο Κύριός μας! Σήμερα ο Χριστός μας λέγει να σηκώσουμε τον σταυρό μας. Δεν μας λέγει να σταυρωθούμε. Αυτός σταυρώθηκε για την σωτηρία μας. Από εμάς ζητά μόνο να σηκώσουμε τον σταυρό μας. Κι αυτό γιατί η σωτηρία δεν είναι αυτόματη. Πρέπει κι εμείς να συνεργασθούμε με τον Θεό. Γι᾽ αυτό κι ο Χριστός μιλά για «περπάτημα».

Πηγή : Συνοδοιπορία
Να βαδίσουμε στο δικό Του μονοπάτι, να Τον ακολουθήσουμε. Επίσης, ο Κύριός μας γνωρίζει ότι ζούμε σε έναν αμαρτωλό κόσμο. Γνωρίζει ότι είναι δύσκολο σε εμάς ακόμα και να σηκώσουμε τον σταυρό μας. Γι᾽αυτό και μας δίνει ελπίδα και παρηγοριά. Μας είπε να σηκώσουμε τον σταυρό μας και να τον ακολουθήσουμε. Να μην κοιτάξουμε πίσω. Να μην κοιτάζουμε τον σταυρό. Αν το κάνουμε αυτό τότε θα οδηγηθούμε στην απελπισία. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να κοιτάξουμε πρός τον Χριστό!
Σημειώστε επίσης το εξής: όταν ο Κύριος λέγει «ὃς γὰρ ἐὰν ἐπαισχυνθῇ με καὶ τοὺς ἐμοὺς λόγους ἐν τῇ γενεᾷ ταύτῃ τῇ μοιχαλίδι καὶ ἁμαρτωλῷ, καὶ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐπαισχυνθήσεται αὐτὸν ὅταν ἔλθῃ ἐν τῇ δόξῃ τοῦ πατρὸς αὐτοῦ μετὰ τῶν ἀγγέλων τῶν ἁγίων», δεν θέλει να μας απειλήσει. Ο λόγος Του είναι χαρούμενη πρόσκληση, την οποία απευθύνει σε όλους εμάς. Μας δίνει την μεγάλη ευλογία να ζήσουμε σε κοινωνία μαζί Του, με τους αγίους αγγέλους καί με τους αγίους Του
Recommended Post Slide Out For Blogger