Η ομάδα "από καρδιάς" της Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής σε συνεργασία με το ΠΕΑΠ του Δήμου Πεύκης, με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στην παρουσίαση της 8ης αποστολής μας στην Ουγκάντα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στις 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (διεύθυνση:Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου, Πεύκη).
Τρεις ομάδες εθελοντών θα είναι εκεί να μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες από το ταξίδι τους στην Ουγκάντα, καθώς επίσης και πλούσιο φωτογραφικό υλικό και όχι μόνο!!!Να είστε όλοι εκεί...σας περιμένουμε!!!
Είσοδος ελεύθερηΣτην εκδήλωσή μας θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τη φιλανθρωπική και ιεραποστολική μας δράση.Θα μπορείτε να μάθετε την ιστορία της ιεραποστολής,να γνωρίσετε το πρόγραμμα ΣπουδάZω που αφορά 300 παιδιά που έχουν την δυνατότητα να πάνε στο σχολείο και να προμηθευτείτε κουμπαράδες της ιεραποστολής μας.Οι εθελοντές μας θα είναι εκεί για να σας μιλήσουν για ήρωες που δεν υπάρχουν στα κόμικς..

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.

Ευχαριστώ ..

Ευχαριστώ ..
Διαβάστε τη φετινή εμπειρία της Έλενας Μαγκαφώση στην 8η αποστολή μας στην Ουγκάντα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Ο Θεός μεριμνά για όλους μας.

Του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην
Πειραιώς κ.Καλλινίκου
Η Αγία Γραφή μας διδάσκει ότι ο Επουράνιος Πατέρας δεν μς έχει αφήσει στην τύχη μας.Μεριμνά για εμάς.Γνωρίζει ο Θεός τις ανάγκες μας ,ενδιαφέρεται ο Θεός για όλα τα ζητήματά μας ,τα ατομικά και τα οικογενειακά.
Εκείνος προνοεί για τη συντήρηση του σώματος και τις ανάγκες μας.Ενδύει τα κρίνα του αγρού τρέφει τα πετεινά του ουρανού .Πολλώ μάλλον εμάς ,τα λογικά προβατά Του.
Η Θεία Πρόνοια δεν είναι αφηρημένη ένοια.Είναι μία ζώσα πραγματικότητα.Είναι η φροντίδα του Θεού για εμάς.Το διδάσκει σαφώς η Αγία Γραφή ότι ο Θεός μεριμνά για όλους μας.Μας φροντίζει και μας προστατεύει .Αρκεί να εργαζόμεθα με ειλικρίνεια και τιμιότητα τα έργα μας να μην είμεθα τεμπέληδες,σπάταλοι και ανοικοκύρευτοι.

Ο Θεός είναι Πατέρας μας ,που φροντίζει για τα παιδιά Του.Αρκεί εμείς να κάνουμε μία ιεράρχηση των ενδιαφέρόντων της ζωής.Πρώτα πρέπει να φροντίσουμε την αθάνατη ψυχή μας.Πρώτα να μας ενδιαφέρει η επικράτηση του θελήματος του Θεού και στις δικές μας καρδιές και τις καρδιές των άλλων .Και τότε ο επουράνιος πατέρας δεν θα μας στερήσει αυτών που έχουμε ανάγκη.
Συμπορεύεται  ο Θεός μαζί μας .Βαδίζει μαζί μας .μας παρακολουθεί το άγρυπνο μάτι Του.Μας έχει υπό την κραταιά προστασία Του. 
Θα υψωθούν πολλές φορές απειλητικά τα κύματα.Θα φυσήσει δυνατά ο άνεμος γύρω.Θα δοκιμάσουμε καταιγίδες.Μη φοβηθούμε.
Ο Θεός θα είναι δίπλα μας. Κραταιός προστάτης ,υπερασπιστής.
Απόσπασμα από το βιβλίο του Σεβασμιωτάτου "Ψυχική τόνωση".Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις "εκδόσεις Χρυσοπηγή" Διεύθυνση επικοινωνίας :τηλ.2295022228 και ekdoseisxrysopigi@yahoo.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger