Περιηγηθείτε στο περιεχόμενο μερικών βιβλίων μας

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής- Οκτώβριος 2024

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου  6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού ,Χαιρετισμοί της Παναγίας  και αρχή κύκλου ομιλιών με βάση τις Πράξεις των Αποστόλων 

Πέμπτη  3 Οκτωβρίου  7.00π.μ.(Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου) Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.

Σάββατο 5 Οκτωβρίου  7.00π.μ. (Αγίας Μεθοδίας της εν Κιμώλω):Ακολουθία του Όρθρου και  Θεία Λειτουργία .

Κυριακή 6 Οκτωβρίου (Γ Λουκά )6.45π.μ. Ακολουθία του Μεσονυκτικού,του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία με θέμα «Μην κλαίς»

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου  6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού ,Παράκληση της Παναγίας  και συνέχεια κύκλου ομιλιών με βάση τις Πράξεις των Αποστόλων .

 Σάββατο 12 Οκτωβρίου  7.00π.μ. (Αγίου Συμεών Νέου Θεολόγου):Ακολουθία του Όρθρου και  Θεία Λειτουργία .

Κυριακή 13 Οκτωβρίου (Δ Λουκά )6.45π.μ. Ακολουθία του Μεσονυκτικού,του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία με θέμα «Την παραβολή του Σπορέως»

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 9.00μ.μ. (Νυχτερινή Θεία Λειτουργία) Αγίου Λογγίνου του εκατοντάρχου

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου  6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού ,Παράκληση του Τιμίου Προδρόμου  και συνέχεια κύκλου ομιλιών με βάση τις Πράξεις των Αποστόλων .

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου  7.00π.μ. (Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά):Ακολουθία του Όρθρου και  Θεία Λειτουργία .

Σάββατο 19 Οκτωβρίου  7.00π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και  Θεία Λειτουργία .

Κυριακή 20 Οκτωβρίου (Στ Λουκά- Αρτεμίου Μεγαλομάρτυρος Ματρώνης και Οσίου Γερασίμου εν Κεφαλληνία )6.45π.μ. Ακολουθία του Μεσονυκτικού,του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία με θέμα «Τη θεραπεία των Γαδαρηνών»

Τρίτη 22 Οκτωβρίου  9.00μ.μ. (Νυχτερινή Θεία Λειτουργία) Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου

 6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού ,Παράκληση στον Τίμιο Σταυρό  και συνέχεια κύκλου ομιλιών με βάση τις Πράξεις των Αποστόλων .

Σάββατο 26 Οκτωβρίου  (Δεν θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία γιατί εορτάζει ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Πολυδενδρίου )

Κυριακή 27 Οκτωβρίου (Ζ Λουκά- Αγίου Νέστορος)6.45π.μ. Ακολουθία του Μεσονυκτικού,του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία και εκδήλωση με αφορμή την επέτειο του «ΟΧΙ»»

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 7.00π.μ. (Αγίας Σκέπης και Εθνική εορτή )Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.Μετά το πέρας της Ακολουθίας θα τελεσθεί Δοξολογία με αφορμή την εορτή της εθνικής μας παλλιγγενεσίας

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού του Μυστήριο Ιερού ευχελαίου,  και συνέχεια κύκλου ομιλιών με βάση τις Πράξεις των Αποστόλων