Περιηγηθείτε στο περιεχόμενο μερικών βιβλίων μας

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η συνταγή της Ημέρας

 


Εύκολο κριθαράκι
Υλικά συνταγής:

1 κούπα κριθαράκι
2 ⅓ κούπες νερό
1 κούπα ντομάτα χυμό
⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Βάζουμε σε κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από το κριθαράκι και τη ρίγανη. Μόλις πάρουν βράσητα υλικά μας προσθέτουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά.
πηγή τρομακτικό

Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε σκεπασμένο με το καπάκι της κατσαρόλας.

Όταν ρουφήξει τα υγρά του και μείνει με λίγο ζουμάκι προσθέτουμε τη ρίγανη και σερβίρουμε. Θα χρειαστεί μισή ώρα με 45 λεπτά μέχρι να ρουφήξει τα υγρά του.