Περιηγηθείτε στο περιεχόμενο μερικών βιβλίων μας

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Τέσσερα λαχανικά που πρέπει να μπουν στο πιάτο σας

Τέσσερα λαχανικά που πρέπει να μπουν στο πιάτο σας

Αν είστε πραγματικά αποφασισμένοι να «πρασινίσετε» τη διατροφή σας τη νέα χρονιά, τα... παρακάτω 4 λαχανικά δεν πρέπει να λείψουν από τις... προμήθειές σας.

Αγκινάρες: Είναι τόσο πλούσιες σε αντιοξειδωτικά που θα απορήσετε γιατί δεν τις είχατε βάλει στη διατροφή σας νωρίτερα και πιο συχνά. Μαγειρέψτε τες στον ατμό για 40 λεπτά και βουτήξτε τα φύλλα της σε γιαούρτι με άνηθο.
 
 
 
πηγή :Τρομακτικό


Ραπανάκια: Μπορούν να «τρυπώσουν» στις σαλάτες σας ή σαν συνοδευτικό στο πιάτο σας, έχουν λίγες θερμίδες και αν τα σοτάρετε σε ελαιόλαδο με μαϊντανό και πράσο, η γεύση τους θα σας συναρπάσει.

Σπαράγγια: Πλούσιο σε φυλλικό οξύ και τροφή για... hangover, τα σπαράγγια μπορούν να αποτελέσουν τη νέα είσοδο στη διατροφή σας. Ψήστε τα στο φούρνο με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και απολαύστε τα.

Σελινόριζα: Βιταμίνη Κ, σίδηρος, ασβέστιο, κάλιο, λίγες θερμίδες... Όλα αυτά αρκούν για να την κόψετε, να τη βράσετε, να την προσθέσετε σε φαγητά κατσαρόλας και να την ευχαριστηθείτε!