Περιηγηθείτε στο περιεχόμενο μερικών βιβλίων μας

Τρίτη 28 Απριλίου 2026

Ιερό παρεκκλήσιο Εισοδίων της Θεοτόκου (Στέντορος 4 -Παγκράτι )- Πρόγραμμα Ιερών ακολουθιών – Μάιος 2026




Κυριακή 3 Μαίου   (Του Παραλύτου ) )7.15 π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.   Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι .

Τρίτη 5  Μαΐου   7.15π.μ. . (Αγίας Ειρήνης Μεγαλομάρτυρος και Οσίου Εφραίμ) Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .

6.00μ.μ. Μυστήριο του Ιερού ευχελαίου και στη συνέχεια ομιλία του πρεσβυτέρου Βασιλείου Σούρμπη με θέμα : Η Κυριακή της Σαμαρείτιδος
 
Τετάρτη 6 Μαίου   7.15π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία(Μεσοπεντηκοστής)

Παρασκευή 8 Μαΐου   7.15π.μ.  (Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου ) Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .

Σάββατο  9 Μαΐου   8.00 π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .(Η ακολουθία θα τελεσθεί στη Γεωργιανή γλώσσα)

Κυριακή 10  Μαίου   (Της Σαμαρείτιδος  ) 7.15 π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.   Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι .

Σάββατο  16  Μαΐου   8.00π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .(Η ακολουθία θα τελεσθεί στη Γεωργιανή γλώσσα)

Κυριακή 17  Μαίου   (Του Τυφλού )7.15π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.   Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι .

Τετάρτη 20 Μαίου  7.15π.μ..(Απόδοση της εορτής του Πάσχα) Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία 

Πέμπτη  21  Μαΐου   7.15π.μ. . (Αναλήψεως του Κυρίου και Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης ) Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .

Σάββατο  23  Μαΐου   8.00π.μ.  Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .(Η ακολουθία θα τελεσθεί στη Γεωργιανή γλώσσα)

Κυριακή 24  Μαίου   (Αγίων 318 Πατέρων Α Οικουμ.Συνόδου ) 7.15π.μ. Ακολουθία ,του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.   Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι .

Παρασκευή 29 Μαίου 6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού ,τρισάγιο για τους κεκοιμημένους όπου θα διαβαστούν και τα κόλλυβα .

Σάββατο  30  Μαΐου   7.15π.μ. (Ψυχοσάββατο ) Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τελεσθεί Μνημόσυνο για τους κεκοιμημένους και θα διαβασθούν τα κόλλυβα .

Κυριακή 31  Μαίου   (Πεντηκοστής ) 7.15 π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.   Αμέσως μετά το πέρας της θείας λειτουργία θα τελεσθεί ο εσπερινός της Γονυκλισίας .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι .