.Tην Τετάρτη 27 Μαίου στις 6.00μ.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού,το μυστήριο του ιερού Ευχελαίου και θα ακολουθήσει ομιλία του Πρωτοπρεσβυτέρου Σπυρίδωνος Βασιλάκου με θέμα : Άγιος ΠαπαΔημήτρης Γκαγκαστάθης+++Οι Ιερές ακολουθίες του Τριημέρου της Πεντηκοστής θα τελεσθούν στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής με το ακόλουθο πρόγραμμα : Σάββατο 30 Μαΐου (Ψυχοσάββατο) : 7.00π.μ.Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.Μετά το πέρας της ακολουθίας θα τελεσθεί τρισάγιο για τους κεκοιμημένους και θα διαβασθούν τα κόλυβα Κυριακή 31 Μαΐου (Πεντηκοστής) : 6.45π.μ.Ακολουθία του Μεσονυκτικού,του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.Μετά το πέρας της ακολουθίας θα τελεσθεί ο εσπερινός της Γονυκλισίας. Δευτέρα 1 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος) 7.00π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία. +++Ξεκινάμε να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της ιεραποστολής .Ξεκινάμε και αυτήν την περίοδο να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής μας για την Ουγκάντα που έχουν διανεμηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο για τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας στην Ιεραποστολή .Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να μεζεύουμε τους κουμπαράδες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθειά της Ιεράς Μον Παναγίας Χρυσοπγής στην Αφρική .Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να φέρνετε από τώρα τους κουμπαράδες παραδίνοντάς τους στους π.Εφραίμ και Παίσιο .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Μια παρέα, μια εκπομπή, μια γιορτή

         στην 26η Γιορτή Νεολαίας της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς


Με πολύ ζωντάνια, έντονο παλμό και ενθουσιασμό, οι νέες και οι νέοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, διατράνωσαν την πίστη τους στο Χριστό και την Εκκλησία, διοργανώνοντας την 26η Γιορτή Νεολαίας, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιώς, την Κυριακή 29 Μαΐου.  Η Εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί κάθε χρόνο την λήξη της Ιεραποστολικής περιόδου και φέτος συμμετείχαν περισσότεροι από 1500 νέοι και νέες από τα Κατχητικά Σχολεία και τις Νεανικές Ενοριακές Συντροφιές των 30 Ενοριών από τους Δήμους Πειραιά, Δραπετσώνας – Κερατσινίου και Ρέντη – Νίκαιας.


Μία από τις πρωτοτυπίες της φετινής εκδήλωσης ήταν το γεγονός πως οι εκατοντάδες θεατές που παρευρέθηκαν στην Γιορτή Νεολαίας, είχαν τη δυνατότητα να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου και να συμμετέχουν με αυτό τον τρόπο ενεργά στα όσα διαδραματίζονταν επί σκηνής.Επίσης κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης «καρποφόρησε» επί σκηνής ένα δέντρο, στα κλαδιά του οποίου «άνθιζαν» οι ενορίες της Μητροπόλεως Πειραιώς (κατά το πρότυπο της αμπέλου του Κυρίου μας).
Την οργάνωση της Εκδήλωσης είχε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς
Recommended Post Slide Out For Blogger