+++Δεκαπενταύγουστος 2026 στη Χρυσοπηγή. Κάθε απόγευμα του Δεκαπενταυγούστου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 6.00μ.μ. θα τελείται η ακολουθία του εσπερινού και η Παράκληση της Παναγίας .Αμέσως μετά θα πραγματοποιείται ομιλία από τον π.Εφραίμ Παναούση .Θέμα των φετινών συναντήσεων : Οι Άγιοι και τα προβλήματα της ζωής μας .Απαντήσεις από τη ζωή και τη διδασκαλία των Αγίων σε καθημερινά θέματα της ζωής (άγχος,απώλειες,ασθένεια,θλίψη ,θυμός,κ.λ.π)

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Επίθεση εξτρεμιστών στο Μοναστήρι της Παναγίας της Σεϊντανάγιας

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης
Αναδημοσίευση από την Ρομφαία
Μια ημέρα μετά την δολοφονία του Ορθόδοξου Ιερομονάχου π. Βασιλείου (Νάσσαρ) στη Χάμα της Συρίας, εξτρεμιστές επιτέθηκαν στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Σεϊντανάγιας του Πατριαρχείου Αντιοχείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου και ενώ στο μοναστήρι βρισκόταν προσκυνητές, εξτρεμιστές επιτέθηκαν κατά της Μονής.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι εξτρεμιστές επιτέθηκαν με κανόνι κατά της Μονής, όμως με την πρόνοια της Παναγίας η οβίδα που έπεσε στα τοίχοι δεν εξεράγη.
Τέλος να αναφερθεί ότι για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιγνάτιος, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο Λίβανο.
Recommended Post Slide Out For Blogger