.+++Ακολουθία του εσπερινού,οι Χαιρετισμοί της Παναγίας και ομιλία Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 6.00μ.μ.στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού,και οι Χαιρετισμοί της Παναγίας .Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον π.Εφραίμ Παναούση . +++ Συνεχίζει τη λειτουργία του το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.Ετοιμάσθηκαν τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραπέζια με υπέροχα δώρα και θαυμάσιες κατασκευές ,που περιμένουν τους επισκέπτες και προσκυνητές της Μονής .Αξίζει τα αναφέρουμε πως τα έσοδα από το παζάρι μας συμβάλουν στην ενίσχυση του ιεραποστολικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μονής σε Ελλάδα και Αφρική. Σας περιμένουμε .+++

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ανήλικη χάρισε τα μαλλιά της σε φιλανθρωπική οργάνωση

Κουρεύτηκε για πρώτη φορά στη ζωή της
Η 11χρονη Artemis Paterson είχε μακριά όμορφα μαλλιά τα οποία δεν είχε κόψει ποτέ στη ζωή της. Και το έκανε τώρα, για να τα χαρίσει σε φιλανθρωπική οργάνωση που φτιάχνει περούκες για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία.

Και το έκανε στην αυλή του σχολείου της, μπροστά στους φίλους, τους δασκάλους και την οικογένειά της για να μεταδώσει το μήνυμά της και σε άλλους.
Πηγή:Newsbeast.gr


«Αρχικά φοβόμουν να το κάνω. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να χαρίσω τα μαλλιά μου σε παιδιά που υποφέρουν. Τελικά χαίρομαι που το έκανα για έναν καλό σκοπό» είπε η μικρή μαθήτρια.
μητέρα της Svetlana Paterson δήλωσε περήφανη για την κόρη της γιατί «ήταν δική της απόφαση».
Η οργάνωση «The Little Princess Trust» ιδρύθηκε το 2005 από τους γονείς, το σχολείο και τους φίλους της Hannah Tarplee, η οποία έχασε τη ζωή της από καρκίνο στα νεφρά.
Μέχρι στιγμής έχουν χαρίσει 1.000 περούκες σε παιδιά με προβλήματα υγείας. Η τελευταία φορά ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα σε ένα κοριτσάκι 9 ετών, το οποίο διαγνώσθηκε με καρκίνο και άρχισε τις χημειοθεραπείες μία εβδομάδα πριν τις γιορτές.

Τότε ο κ. Tarplee είχε δηλώσει ότι η κόρη του δυσκολεύτηκε πολύ να αποδεχτεί το γεγονός ότι έχασε τα μαλλιά της και ότι σκοπός της οργάνωσης είναι να απαλύνει κάπως τη θλίψη που νιώθουν τα παιδιά που βρίσκονται στην ίδια θέση.
Recommended Post Slide Out For Blogger