Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Θύματα εκφοβισμού ένα εκατομμύριο παιδιά σε ένα χρόνο στο facebook

Την ανησυχία του για τις διαστάσεις που λαμβάνει το φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού εκφράζει με ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή... ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Όπως αναφέρει ο ευρωβουλευτής, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, μόνο στο facebook, ένα εκατομμύριο παιδιά υπήρξαν θύματα διαδικτυακού εκφοβισμού σε ένα χρόνο. Την ίδια ώρα, προσθέτει ο κ. Κουμουτσάκος, η διακίνηση προσωπικών φωτογραφιών μέσω κινητών τηλεφώνων, το λεγόμενο «sexting», έχει εξελιχθεί σε ένα εύκολο μέσο εκβιασμού μεταξύ εφήβων.
Πηγή  : Τρομακτικό
«Η ενημέρωση και η συνεχής επαγρύπνηση του οικογενειακού περιβάλλοντος και όλων όσων άμεσα ή έμμεσα εμπλέκονται -γονέων, συμμαθητών και εκπαιδευτικών- είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση του νοσηρού αυτού φαινομένου. Η λέξη κλειδί για μία ακόμα φορά είναι η "πρόληψη"», σημειώνει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ζητεί τέλος από την Κομισιόν να βοηθήσει περαιτέρω τα κράτη μέλη στις δράσεις τους για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης ως προς «το σοβαρό αυτό φαινόμενο που επηρεάζει το μεγαλύτερο αριθμό των εφήβων στην Ε.Ε.».
dealnews.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger