Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Γεωργιανός πρωθυπουργός: Όλη η ιστορία μας οφείλεται στην χριστιανική πίστη


         
  • Από Αγιορείτικο βήμα και  pravoslavie.ru
Γεωργιανός πρωθυπουργός: Όλη η ιστορία μας οφείλεται στην χριστιανική πίστη
 
Ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας Irakli Garibashvili παρακολούθησε το 5ο Διεθνές Συμπόσιο , που πραγματοποιήθηκε στο γεωργιανό Πατριαρχείο σχετικά με την οργάνωση του Διεθνούς Κέντρου για τις Χριστιανικές Σπoυδές.
Ο επικεφαλής της κυβέρνησης στην ομιλία του τόνισε τον ρόλο της Ορθόδοξης Εκκλησίας και την παράδοσή της, τιμώντας ιδιαίτερα την Παναγία.
« Ολόκληρη η ιστορία της Γεωργίας βασίζεται στην χριστιανική πίστη και στον χριστιανικό πολιτισμό. Η Ορθοδοξία για αιώνες τροφοδότησε το γεωργιανό έθνος, την πνευματικότητα του. Η κοσμοθεωρία και ο τρόπος ζωής του Γεωργιανού περιελάμβανε πάντα την Ορθόδοξη πίστη. Η αγάπη, η ειρηνική συνύπαρξη, η ανοχή, η αρετή, η συμπόνια - αυτά είναι οι αξίες πάνω στις οποίες διαμορφώθηκε το έθνος μας. Η πίστη σε αυτές τις αξίες έκανε τη Γεωργία διαμόρφωσε το πλαίσιο του ευρωπαϊκού πολιτισμού και της κουλτούρας » δήλωσε ο  Irakli Garibashvili.
Τέλος ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Γεωργίας Ηλία Β για την προσπάθειά του για την ενίσχυση και την ενότητα της χώρας.
Recommended Post Slide Out For Blogger