.+++Την Τρίτη 19 Μαίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,θα τελεσθεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής της Αποδόσεως του Πάσχα. Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ.+++ Την Τετάρτη 20 Μαίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,ο εσπερινός της Αναλήψεως .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής την Πέμπτη 21 Μαίου στις 7.00π.μ. με την ευκαιρία των εορτών της Αναλήψεως και Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι, την Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Μαίου , με την ευκαιρία των εορτών της Αποδόσεως του Πάσχα και της Αναλήψεως αντιστοίχως .Οι ακολουθίες θα ξεκινήσουν στις 7.15 π.μ.+++Ξεκινάμε να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της ιεραποστολής .Ξεκινάμε και αυτήν την περίοδο να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής μας για την Ουγκάντα που έχουν διανεμηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο για τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας στην Ιεραποστολή .Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να μεζεύουμε τους κουμπαράδες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθειά της Ιεράς Μον Παναγίας Χρυσοπγής στην Αφρική .Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να φέρνετε από τώρα τους κουμπαράδες παραδίνοντάς τους στους π.Εφραίμ και Παίσιο .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

5 πράγματα που δεν πρέπει να καθαρίζεις ποτέ με χαρτί κουζίνας

newego_LARGE_t_821_106693268_type12905  

Μπορεί να είναι ένα από τα χρήσιμα “εργαλεία” της καθημερινότητας, όμως η αλήθεια είναι ότι το ρολό δεν κάνει για όλες της δουλειές. Αντί να κάνει καλό, μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα.
Το ρολό κουζίνας αποτελεί σωτήρια λύση για πολλά και διάφορα προβλήματα νοικοκυριού, όπως να που προκαλεί και μερικά το ίδιο. Τον νου σου λοιπόν. Ιδού τι ΔΕΝ πρέπει να καθαρίζεις με αυτό.

1. Τα γυαλιά σου

Πηγή : Διακόνημα
Το πρόβλημα εντοπίζεται στους φακούς και όχι, φυσικά, στους βραχίονες. Τα κρύσταλα των φακών έχουν επάνω τους μια επιλάλυψη πολύ ευαίσθητη που ενδέχεται να “τραυματιστεί” από το σκληρό χαρτί. Οπότε καλύτερα να τα καθαρίζεις με τα ειδικά πανάκια.

2. Τη σκόνη από τα ξύλινα έπιπλα

Η σκόνη είναι… τραχειά και το χαρτί επίσης. Οπότε αν βάλεις αυτά τα δυο μαζί το πιθανότερο είναι να γρατσουνίσεις τα έπιπλά σου. Αν θέλεις οπωσδήποτε να το χρησιμοποιήσεις τότε βρέξ’ το καλύτερα πριν τη χρήση.
Πηγή: womenonly.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger