+++ Πανηγυρίζει την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου ο Ιερός Ναός του Συνδέσμου Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εορτής την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στις 5.30μ.μ., θα τελεστεί ο μεθέορτος εσπερινός, και η παράκληση του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου . ενώ θα ακολουθήσει ομιλία για τηη ζωή του Ιερού Χρυσοστόμου .Κατά τη διάρκεια του μεθέορτου εσπερινού θα τεθεί σε προσκύνηση ιερό Λείψανο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου που φυλάσεται στον Ιερό Ναό του Συνδέσμου μας.+++ Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 9.30 το πρωί θα όποιος μπορεί και θέλει να είναι στο Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής, στο Πολυδένδρι Αττικής με όσα εργαλεία κήπου διαθέτει ο καθένας ( τσουγκράνες, τσάπες,κλαδευτήρια) για την καθαριότητα του ευρύτερου χώρου της Μονής . Για την προσφορά του κόπου σας και της καρδιάς σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.+++ Ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου τη λειτουργία του το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.Ετοιμάζονται τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραπέζια με υπέροχα δώρα και θαυμάσιες κατασκευές ,που περιμένουν τους επισκέπτες και προσκυνητές της Μονής .Αξίζει τα αναφέρουμε πως τα έσοδα από το παζάρι μας συμβάλουν στην ενίσχυση του ιεραποστολικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μονής σε Ελλάδα και Αφρική. Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου !!+++ Καθημερινά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις νυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα.

Πανήγυρις 2025 Συνδέσμου Αγάπης '' ο Ιερός Χρυσόστομος"

Πανήγυρις 2025 Συνδέσμου Αγάπης '' ο Ιερός Χρυσόστομος"
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Σάββατο της προσφοράς και της αγάπης


Σάββατο  14 Νοεμβρίου γύρω στις 11.00π.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής .Τα παιδιά των κατηχητικών με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων με καλλιτεχνική φλέβα  και η κ.Βίκυ Γεωργίου  και Πέννυ Μανιάτη έχουν έρθει από νωρίς για να τακτοποίησουν  το χώρο.Σήμερα η μέρα για τα κατηχητικά μας θα είναι όλο εκπλήξεις .

Τι  θα κάνουμε σήμερα.Έχουμε σκοπό να δημιουργήσουμε μικρά Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δένδρο από πηλό  που θα  διατεθούν σε  ένα ή περισσότερα Χριστουγεννιάτικα  παζάρια με σκοπό να ενισχυθεί  το φιλανθρωπικό έργο της Μονής .

Σε λίγο άρχισαν να καταφτάνουν τα παιδιά και ήταν πολλά.Ένα υπέροχο μελλίσι με φωνές και χαμόγελα.Όμως και οι γονείς τους ήταν κοντά ώστε και εκείνοι να συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό Χριστουγεννιάτικο πανηγυράκι μας.

Τα χεράκια των παιδιών με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία έκοβαν με υπομονή και έφτιαχναν με φαντασία τις πιο όμορφες κατασκευές.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν με το μικρό ή τον μεγάλο τρόπο στην προσφορά αυτή.Ευχαριστούμε τις κυρίες: Βίκυ Γεωργίου ,Ξένη Νικολοπούλου και κ.Παπαρούπα για την προφορά και την αγάπη τους .Το 1ο Σάββατο δημιουργίας μας ένωσε και πάλι σε μία μικρή γιορτή.Αυτή της προσφοράς και της αγάπης .Και του χρόνου να είμαστε καλά.!!!










Recommended Post Slide Out For Blogger