+++ Ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου τη λειτουργία του το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.Ετοιμάζονται τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραπέζια με υπέροχα δώρα και θαυμάσιες κατασκευές ,που περιμένουν τους επισκέπτες και προσκυνητές της Μονής .Αξίζει τα αναφέρουμε πως τα έσοδα από το παζάρι μας συμβάλουν στην ενίσχυση του ιεραποστολικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μονής σε Ελλάδα και Αφρική. Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου !!+++ Καθημερινά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις νυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

3η μέρα της κατασκηνώσεως μας στο Λουγκουζί.

Tρίτη 20 Αυγούστου 2019. Με τη χάρη του Θεού συνεχίσθηκε και σήμερα η κατασκήνωσή μας στο Λουγκουζί της Ουγκάντας .μετά την ακολουθία του Όρθρου και το πρωινό συνεχίσθηκε το πρόγραμμα της κατήχησης που σήμερα περιελάμβανε την κιβωτό του Νώε.
Στη συνέχεια οι εθελοντές μας χωρίστηκαν σε ομάδες όπου ασχολήθηκαν με την ψαλτική και τα μικρότερα με κατασκευές και παιχνίδια ,κατασκυές και τη δημιουργία πολύχρωμου πανώ. Το όμορφο μεσημεριανό φαγητό ακολούθησαν παιχνίδια και τραγούδια ,Ενώ η μέρα έκλεισε με την Παράκληση της Παναγίας.Ευχαριστούμε για όλα το Θεό και όλους όσοι συμβάλλουν σε αυτό






Recommended Post Slide Out For Blogger