Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

5ήμερη προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους από 5 - 9 Μαΐου 2020


5ήμερη προσκυνηματική εκδρομή  διοργανώνει η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής   στους
Αγίους Τόπους  από 5 έως 9 Μαΐου 2020
Το πρόγραμμα της προσκυνηματικής εκδρομής έχει ως εξής :

1η ΜΕΡΑ Τρίτη 5 Μαΐου 2020
Πτήση με ELAL στις 10:40 για Τελ Αβιβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και μετάβαση. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στην Σαμάρεια για να προσκυνήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ το σκήνωμα του Αγίου Νεομάρτυρα Φιλουμένου. Άφιξη στην περιοχή της Βηθλέεμ, όπου θα προσκυνήσουμε στο Σπήλαιο της Γεννήσεως του Κυρίου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ Τετάρτη 6 Μαϊου 2020
Πρωινό στις 6:30 και στις 07:00 θα ξεκινήσουμε για τα Ιεροσόλυμα όπου θα προσκυνήσουμε στον Π.Ν. της Αναστάσεως (Πανάγιος Τάφος, Φρικτός Γολγοθάς, κ.α.). Ακολουθεί γνωριμία με το Λόφο της Αγίας Σιών, θα περπατήσουμε για να δούμε από ψηλά το Τείχος των Δακρύων. Πιθανότητα επίσκεψης στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και μετά από ένα μικρό διάλειμμα θα επισκεφθούμε κάποια μικρότερα μοναστήρια, θα διασχίσουμε την Οδό του Μαρτυρίου, θα δούμε το Πραιτώριο και θα καταλήξουμε στη Γεθσημανή (Τάφος της Θεοτόκου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ Πέμπτη 7 Μαΐου 2020
Έγερση νωρίς, πρωινό και στις 7:00 θα αναχωρήσουμε για την γυναικεία μονή της Βηθανίας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Χοζεβά και τον Ιορδάνη Ποταμό, όπου θα γίνει η ακολουθία του Αγιασμού στον Τόπο της Βαπτίσεως του Κυρίου. Επίσκεψη στην Ι.Μ. Αγ. Γερασίμου Ιορδανίτου, στα μοναστήρια της περιοχής της Ιεριχούς και τις Ι.Μονές Αγίου Συμεών Θεοδόχου και Τιμίου Προδρόμου Ορεινής. Επιστροφή για δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση
4η ΜΕΡΑ Παρασκευή 8 Μαΐου 2020
Πρωινό στις 6:00 και στις 6:30 αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Καπερναούμ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
5η ΜΕΡΑ Σάββατο 9 Μαΐου 2020
Μετά το πρωινό αναχωρούμε από το ξενοδοχείο με όλα μας τα πράγματα στις 7:30. Θα επισκεφθούμε την περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου, την Ι.Μ. Αγ. Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου και την Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ για κάποια προσκυνήματα εκεί και στη συνέχεια ελεύθερο χρονο. Στις 16:30 θα αναχωρήσουμε για την Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου  στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. Από εκεί θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο. Έλεγχος αποσκευών, εισιτηρίων και διαβατηρίων και στις 20:45 πτήση με EL AL για Αθήνα. Άφιξη γύρω στις 23:00.

Τιμή συμμετοχής κατ΄άτομο 680 ευρώ

 Πληροφορίες -Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.2295022228

Recommended Post Slide Out For Blogger