Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Πανήγυρις 2022 Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής -Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου υποδεχόμαστε το Ιερό Λείψανο του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού.

Η Ιερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής έχει την ιδιαίτερη χαρά  και ευλογία να   ανακοινώνει σειρά εκκλησιαστικών ακολουθιών και πνευματικών ομιλιών με την ευκαιρία της πανηγύρεώς της,  δηλαδή  την  εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου και την υποδοχή και φιλοξενία Ιερού Λειψάνου του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού  από την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.  

Καθημερινά   στην Ιερά Μονή θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν αδελφοί και πατέρες, ενώ θα τίθεται σε προσκύνηση  το Ιερό Λείψανο του Οσίου Νικηφόρου. Η Ιερά Μονή θα παραμένει ανοικτή από τις 7π.μ. έως τις 9.00μ.μ.

Σας περιμένουμε προκειμένου να λάβουμε από κοινού την ευλογία της Παναγίας  και να δεχθούμε την ευλογία του οσίου Νικηφόρου.

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 6.30μ.μ. θα υποδεχθούμε το Ιερό λείψανο του Αγίου στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, ενώ στη συνέχεια στον Ιερό Ναό θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού και η παράκληση του Αγίου Νικηφόρου.

Στον προαύλιο χώρο της Μονής θα λειτουργεί καθ΄όλη της διάρκεια του εορασμού έκθεση όπου θα διατίθενται εκδόσεις της Ιεράς Μονής καθώς και εργόχειρα των Πατέρων .με σκοπό της ενίσχυση της Ιεράς Μονής αλλά και  του φιλανθρωπικού της έργου στην Ελλάδα  και την  Εξωτερικη Ιεραποστολή.

 

 

Recommended Post Slide Out For Blogger