Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή

Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Πανήγυρις 2022. Τρίτη μέρα του εορτασμού της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής και της φιλοξενίας ιερού Λειψάνου του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού.


Συνεχίσθηκε και σήμερα το πρόγραμμα του εορτασμού της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής.Σήμερα στις 12 το μεσημέρι τελέσθηκε η Ιερά παράκληση του Οσίου Νικηφόρου ενώ το απόγευμα στις 6.30μ.μ. η ακολουθία του εσπερινού, ενώ στη συνέχεια το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου. Μετά το πέρας των Ιερών ακολουθιών ακολούθησε στο αρχονταρίκι για τους πολυπληθείς προσκυνητές προβολή με θέμα :"Οσιος Νικηφόρος ο Λεπρός "

Αύριο το πρωί Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 7.00π.μ. θα τελεσθεί η Ορθρινή ακολουθία. ενώ στις 12 το μεσημέρι η Παράκληση του Οσίου Νικηφόρου.


Από το απόγευμα ξεκινά ο εορτασμός του Γενεσίου της Θεοτόκου με την ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού στις 6.30μ.μ.,με την ακολουθία της αρτοκλασίας και ιερό κήρυγμα
Η Ιερά Μονή θα παραμένει όλη της διάρκεια του εορτασμού ανοικτή από τις 7.00π.μ. έως τις 9.00μ.μ.
Σας περιμένουμε προκειμένου να λάβουμε από κοινού την ευλογία της Παναγίας και να δεχθούμε την ευλογία του οσίου Νικηφόρου.
Στον προαύλιο χώρο της Μονής θα λειτουργεί έκθεση όπου θα διατίθενται εκδόσεις της Ιεράς Μονής καθώς και εργόχειρα των Πατέρων .με σκοπό της ενίσχυση της Ιεράς Μονής αλλά και του φιλανθρωπικού της έργου στην Ελλάδα και την Εξωτερική Ιεραποστολή.
Φωτογραφίες : Διάκονος Γεώργιος Ναντιρασβίλι

Recommended Post Slide Out For Blogger