Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Ιερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών και Δραστηριοτήτων Δεκεμβρίου 2022

 



Καθημερινά  στην Ιερά Μονή  στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων ,τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία, εκτός από τις Nυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που αναγράφονται στο πρόγραμμα.

Κυριακή   4  Δεκεμβρίου ( Ι΄Λουκά-  Aγ.Βαρβάρας και Ιωάννου του Δαμασκηνού) 6.45π.μ.-10.00 π.μ. Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι με θέμα τη ζωή του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 9.00.μ.μ.(Αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων  ) Νυχτερινή Θεία Λειτουργία

Τετάρτη  7  Δεκεμβρίου  6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκληση  στον Άγιο Νικόλαο και ομιλία στο Αρχονταρίκι  για τον Άγιο   .

Κυριακή  11  Δεκεμβρίου ( ΙΑ΄Λουκά-Μεγάλου Δείπνου) 6.45 π.μ.-10.00 π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία Αμέσως μετά ακολουθεί ομιλία με θέμα την ερμηνεία του ιερού Ευαγγελίου .

Τετάρτη  14  Δεκεμβρίου  6.30μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκληση στην Παναγία.Αμέσως μετά στο αρχονταρίκι ο Πρωτοπρεσβύτερος Ανδρέας Αγαθοκλέους θα αναπτύξει το θέμα: Ο γέρων Παναής : Ο εγκόσμιος ερημίτης από την Λύση της Κύπρου.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 6.00 μ.μ Απογευματινή εκδήλωση-Φιλανθρωπικό Τσάι .Με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μονής

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου + Προ της Χριστού Γεννήσεως 6.45π.μ.-10.00 π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία. Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι με θέμα : Μία άλλη Βηθλεέμ : ερμηνεία της ακολουθίας της προθέσεως

Τετάρτη  21 Δεκεμβρίου  6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι με θέμα : Μορφές της εορτής των Χριστουγέννων ( Α μέρος)

Παρασκευή  23 Δεκεμβρίου 7.00π.μ. Ακολουθία των Μεγάλων και Βασιλικών Ωρών των Χριστουγέννων. (Δεν τελείται η Θεία Λειτουργία )

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 7.00π.μ.(παραμονή των Χριστουγέννων ) Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία

Κυριακή  25 Δεκεμβρίου (Χριστούγεννα) 5.00π.μ. .Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων .Στη συνέχεια στο αρχονταρίκι θα ανταλλάξουμε ευχές  και θα ψάλλουμε τα κάλαντα

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 7.00π.μ. (Σύναξις της Θεοτόκου) Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία

Τετάρτη  28 Δεκεμβρίου  6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και  παράκληση των Αγίων Νηπίων . Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι με θέμα : Μορφές της εορτής των Χριστουγέννων ( Β  μέρος)

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 7.00π.μ. Απόδοσις εορτής Χριστουγέννων Ακολουθία του Όρθρου και θεία Λειτουργία

Recommended Post Slide Out For Blogger