Σειρά ομιλιών για την ζωή ,τις περιοδείες και τη διδασκαλία του Αποστόλου Παύλου- Κάθε Πέμπτη στον Σύνδεσμο Αγάπης ''ο Ιερός Χρυσόστομος" που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι,θα πραγματοποιείται σειρά ομιλιών για τη ζωή,τις περιοδείες και τη διδασκαλία του Αποστόλου Παύλου από τον Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Παναούση.Στις 5.30μ.μ. θα τελείται η ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια θα ακολουθεί η ομιλία . style="margin-right: 1em; margin-left: 1em;" href="http://1.bp.blogspot.com/-SVAnJEd02PM/VespK9_ZXhI/AAAAAAAAObI/e0XMwj_vOrg/s1900/P1060946.JPG" imageanchor="1">

Νυχτερινή Θεία Λειτουργία στη Χρυσοπηγή

Νυχτερινή Θεία Λειτουργία στη Χρυσοπηγή
Τρίτη 22 Οκτωβρίου -με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου-Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Πανηγυρίζει ο ναός του Αγίου Δημητρίου στο Πολυδένδρι

 

Πανηγυρίζει ο ναός του Αγίου Δημητρίου στο Πολυδένδρι

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου στο Πολυδένδρι Αττικής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εορτής ,την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου  στις 18.00 μ.μ.θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος. Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 7.00π.μ.σύμφωνα με το πρόγραμμα  θα τελεσθεί η Ακολουθία του Όρθρου και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα της ιδίας μέρας στις 17.00 μ/μ/ θα τελεσθεί ο Μεθεόρτος Εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου Δημητρίου.

Μικρή σημείωση 

Το πρωί του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου λόγω της Πανηγύρεως του Πολυδενδρίου ,δεν θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.


Recommended Post Slide Out For Blogger