+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Ιουνίου , με την ευκαιρία των εορτών των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Πέτρου και Παύλου και Αγίων Αποστόλων αντιστοίχως.Οι ακολουθίες θα ξεκινήσουν στις 7.00 π.μ.+++Mαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής μας για την Ουγκάντα που έχουν διανεμηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο για τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας στην Ιεραποστολή .Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να μεζεύουμε τους κουμπαράδες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθειά της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπγής στην Αφρική .Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να φέρνετε από τώρα τους κουμπαράδες παραδίνοντάς τους στους π.Εφραίμ και Παίσιο .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Τετάρτη 1 Απριλίου 2026

Κυριακή των Βαΐων στη Χρυσοπηγή

 


Οι ακολουθίες της Κυριακής των Βαίων στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής θα τελεσθούν με το ακόλουθο πρόγραμμα :

Σάββατο  4 Απριλίου  5.30 μ.μ. Εσπερινός της Κυριακής των Βαΐων

Κυριακή  5  Απριλίου ( των Βαϊων) 6.45π.μ. Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας θα μοιραστούν  τα βάγια .

Αμέσως μετά στην αίθουσα εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα παιδιά του κατηχητικού με την παράσταση κουκλοθέατρου “Ο Εκατόνταρχος” Για τους μεγαλυτέρους θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι 

7.00μ.μ. Ακολουθία του Νυμφίου. Ακολουθεί ομιλία με θέμα την Έξοδο του Μεσολογγίου 

Recommended Post Slide Out For Blogger