+++ Συνεχίζονται κάθε Πέμπτη στις 5.30μ.μ. οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. από τον π.Εφραίμ Παναούση .Το φετινό θέμα των ομιλιών αφορά στην ανάλυση και ερμηνεία των πράξεων των Αποστόλων (μέρος Β). Στις 5.30μ.μ. θα τελείται η ακολουθία του εσπερινού θα ακολουθεί η εσπερινή ομιλία .+++ Νυχτερινή Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Σκέπης .Στο τέλος της ακολουθίας θα ψαλλεί Ιερά Δοξολογία με την ευκαιρία της Εθνικής εορτής του 1940 .Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00.μ.μ.+++ Καθημερινά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις νυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή στον Άγιο Νεκτάριο Αιγίνης


Ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή πραγματοποιεί η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στο νησί της Αίγινας το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου .Το πρόγραμμα της εκδομής περιλαμβάνει:
Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή το Σάββατο  23 Σεπτεμβρίου στις 6.45π.μ.
Μετάβαση στο λιμάνι του Πειραιά και αναχώρηση με  πλοίο  για την Αίγινα.
Προσκύνημα στον Άγιο Νεκτάριο και ξενάγηση στην παλαιά  Μονή. Επίσκεψη και προσκύνημα στην γυναικεία Ιερά Μονή  του Αγίου Μηνά.
Κατόπιν μετάβαση στον οικισμό της Αγίας Μαρίνας και φαγητό σε εστιατόριο.
Ξενάγηση στην ιστορία και το παρόν του νησιού.Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση από το λιμάνι της Αίγινας γύρω στις 6.00 μ.μ. για τον Πειραιά και μετά με το πούλμαν μετάβαση στην Ιερά Μονή.
Τιμή εκδρομής : 30 ευρώ
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το φαγητό στο εστιατόριο.
Πληροφορίες στην Ιερά Μονή και στο τηλέφωνο 2295022228
Recommended Post Slide Out For Blogger