+++Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο τοίχου για το 2027 από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής με τις εορτές των Αγίων κάθε ημέρας και τις διατεταγμένες νηστείες της εκκλησίας μας .Θα το βρείτε στην έκθεση της Ιεράς Μονής . +++ .Στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου έως και τα Χριστούγεννα θα τελείται καθημερινά η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία εκτός από τις Κυριακές και τις Νυχτερινές Θείες Λειτουργίες +++ .Ετοιμάζουμε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 2026 στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής .Ξεκινάμε Κυριακή 15 Νοεμβρίου !!Μοναδικά και πρωτότυπα δώρα. Υπέροχες χριστουγεννιάτικες κατασκευές! Τα έσοδα από το παζάρι μας ενισχύουν το φιλανθρωπικό έργο της Μονής στην Ελλάδα και την Αφρική.Λειτουργεί στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής.Σας περιμένουμε με χαρά

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς

 


Για 12η συνεχή χρονιά ο Ιερός μας Ναός διοργανώνει σειρά λατρευτικών και εορταστικών εκδηλώσεων με την ευκαιρία της Εορτής του προστάτου μας Αγίου Δημητρίου. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.
Κατά τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις θα τεθεί σε προσκύνηση τεάμάχιο τιμίου Λειψάνου του Αγίου μάρτυρος Νέστορος, από την Ιερά Μονή Αιμυαλών Δημητσάνας. Η υποδοχή θα γίνει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 5.15μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ναού. Επίσης την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα μιλήσει ο Γέροντας Ανανίας Κουστένης, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στον πανηγυρικό Εσπερινό θα χοροστατήσει ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ενώ την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου θα προστεί της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Προικονήσου κ. Ιωσήφ. Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει στον Ναό μας οΣεβασμ. Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας.



Ακόμη μία ενδιαφέρουσα ομιλία θα πραγματοποιηθεί για νέους, εφήβους και νέους γονείς το Σάββατο 29 Οκτωβρίου με θέμα"Η χρήση των ηλεκτρονικών και κοινωνικών δικτύων". Η εβδομάδα του Αγίου Δημητρίου θα κλείσει με τη Νεανική Εκδήλωση αφιερωμένη στο Έπος του 40, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 6.00μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού. Το πλήρες πρόγραμμα των εορταστκών εκδηλώσεων έχει ως εξής.








Recommended Post Slide Out For Blogger