.+++Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και η Ακολουθία της Παρακλήσεως της Παναγίας . Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση . +++Ξεκινούν και πάλι έπειτα από τη διακοπή του καλοκαιριού την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 5.30μ.μ. οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. από τον π.Εφραίμ Παναούση .Το φετινό θέμα των ομιλιών αφορά την προσέγγιση στο βιβλίο "Η εν Χριστώ Ζωή μου " του Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης Στις 5.30μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού θα ακολουθήσει η ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη των ομιλιών και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η εναρκτήρια ομιλία. +++ Προετοιμάζουμε σιγά σιγά το Ιερό Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων .Στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου έως και τα Χριστούγεννα θα τελείται καθημερινά η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία εκτός από τις Κυριακές και τις Νυχτερινές Θείες Λειτουργίες .

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Eορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 6.00μ.μ. Ακολουθία του Εσπερινού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και Ακολουθία των Χαιρετισμών του Τιμίου Σταυρού.
Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου (Εορτή της παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού)
6.45π.μ.-10.00π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού, του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα γίνει η τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και θα μοιραστεί ο βασιλικός.
Η σημερινή ημέρα έχει νηστεία αυστηρή (αλάδωτη) και θεωρείται από την Εκκλησία μας όπως η Μεγάλη Παρασκευή.
Recommended Post Slide Out For Blogger