.+++Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και η Ακολουθία της Παρακλήσεως της Παναγίας . Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση . +++Ξεκινούν και πάλι έπειτα από τη διακοπή του καλοκαιριού την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 5.30μ.μ. οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. από τον π.Εφραίμ Παναούση .Το φετινό θέμα των ομιλιών αφορά την προσέγγιση στο βιβλίο "Η εν Χριστώ Ζωή μου " του Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης Στις 5.30μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού θα ακολουθήσει η ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη των ομιλιών και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η εναρκτήρια ομιλία. +++ Προετοιμάζουμε σιγά σιγά το Ιερό Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων .Στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου έως και τα Χριστούγεννα θα τελείται καθημερινά η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία εκτός από τις Κυριακές και τις Νυχτερινές Θείες Λειτουργίες .

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Mγαλείο!!Ζήτησε επιείκεια για τον άνθρωπο που του στέρησε το παιδί!

Στις 20 Μαΐου του 2012, ο Τακούντα Μαβίμα γιόρτασε την αποφοίτησή του από το λύκειο, στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Πήγε σε ένα πάρτι με τους φίλους του και ήπιε πολύ. Τις πρώτες πρωινές ώρες έφυγε μαζί με δύο φίλους του, τον Τιμ Σι και την Κρίστα Χάουελ, 17 και 15 ετών αντίστοιχα.

Ο μεθυσμένος νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο καρφώθηκε σε ένα διαχωριστικό, σκοτώνοντας τους δύο συνεπιβάτες του.

Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε, αλλά κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Πηγή :Τρομακτικό
Στην αίθουσα του δικαστηρίου η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη. Ο 18χρονος ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων. Και τότε, ο πατέρας και η αδελφή του 17χρονου Τιμ, τον πλησίασαν, τον αγκάλιασαν και ζήτησαν από τους δικαστές να είναι επιεικείς μαζί του!

Ο Τακούντα μπορεί να φυλακιστεί από 30 μήνες έως 15 χρόνια. Και, παρόλο που θα φέρει για πάντα το βάρος του θανάτου δύο ανθρώπων, θα ξέρει ότι οι γονείς των θυμάτων θέλουν να του δοθεί μια ευκαιρία
Recommended Post Slide Out For Blogger