+++Δεκαπενταύγουστος 2026 στη Χρυσοπηγή. Κάθε απόγευμα του Δεκαπενταυγούστου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 6.00μ.μ. θα τελείται η ακολουθία του εσπερινού και η Παράκληση της Παναγίας .Αμέσως μετά θα πραγματοποιείται ομιλία από τον π.Εφραίμ Παναούση .Θέμα των φετινών συναντήσεων : Οι Άγιοι και τα προβλήματα της ζωής μας .Απαντήσεις από τη ζωή και τη διδασκαλία των Αγίων σε καθημερινά θέματα της ζωής (άγχος,απώλειες,ασθένεια,θλίψη ,θυμός,κ.λ.π)

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Έναρξη εσπερινών ομιλιών


Ξεκινούν σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου οι εσπερινές ομιλίες στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής.Το θέμα των εσπερινών ομιλιών αφορά την προσέγγιση και ερμηνεία πατερικών κειμένων από τους πρώτους χρόνους της εκκλησίας έως και τις ημέρες μας.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και η Ιερά Παράκληση στην Παναγία.Αμέσως μετά θα τελεστεί η ακολουθία του Αγιασμού ενάρξεως των ομιλιών και θα ακολουθήσει η πρώτη  ομιλία.Ακολουθεί το Ιερό απόδειπνο.
Recommended Post Slide Out For Blogger