+++ Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++ Η πνευματική ζωή βήμα-βήμα. Κυκλοφορεί σε λίγο από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή+++Συνεχίζονται και αυτήν την Πέμπτη οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. από τον π.Εφραίμ Παναούση .Το φετινό θέμα των ομιλιών αφορά την προσέγγιση στο βιβλίο "Η εν Χριστώ Ζωή μου " του Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης .Στις 5.30μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ομιλία. +++ .Στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου έως και τα Χριστούγεννα θα τελείται καθημερινά η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία εκτός από τις Κυριακές και τις Νυχτερινές Θείες Λειτουργίες .

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Χρειαζόμαστε ρύζι και όσπρια!!!



 
Όπως γνωρίζετε η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής , προσπαθεί στο τομέα των τροφίμων να καλύπτει κάποιες από τις βασικές ανάγκες Ελληνικών οικογενειών με προβλήματα επιβίωσης και εργασίας.Δόξα τω Θεώ αρκετοί προσκυνητές ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας και αφήνουν από καρδιάς στο καραβάκι της αγάπης μας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που τα χρειάζονται. Αυτήν την περίοδο έχουμε ανάγκη από  όσπρια και ρύζι.
Παρακαλούμε θυμηθείτε κάποια φορά που ψωνίζετε από το σούπερ μάρκετ αγοράστε ένα πακέτο όσπρια η ρύζι  και αφήστε το με αγάπη στο καραβάκι τη αγάπης μας έξω από το αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής.Αυτό θα ταξιδέψει και θα το πάει στις οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ!!!
Recommended Post Slide Out For Blogger