+++ Ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου τη λειτουργία του το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.Ετοιμάζονται τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραπέζια με υπέροχα δώρα και θαυμάσιες κατασκευές ,που περιμένουν τους επισκέπτες και προσκυνητές της Μονής .Αξίζει τα αναφέρουμε πως τα έσοδα από το παζάρι μας συμβάλουν στην ενίσχυση του ιεραποστολικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μονής σε Ελλάδα και Αφρική. Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου !!+++ Καθημερινά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις νυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Κλέφτες με ...συνείδηση επέστρεψαν δώρα σε ορφανοτροφείο

 

Κλέφτες με ...συνείδηση επέστρεψαν δώρα σε ορφανοτροφείο
  (Φωτογραφία:  Reuters )
 


Μόσχα, Ρωσία

Κλέφτες με μεγάλη... καρδιά, που είχαν αρπάξει κούτες χωρίς να ελέγξουν προηγουμένως το περιεχόμενό τους, τις παρέδωσαν σε ένα ορφανοτροφείο όταν διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για χριστουγεννιάτικα δώρα που προορίζονταν για ορφανά παιδιά.
Τη νύχτα των Χριστουγέννων, οι άγνωστοι δράστες άνοιξαν το αυτοκίνητο μιας υπαλλήλου του σωματίου Βλαντμάμα στο Βλαδιβοστόκ και πήραν όχι μόνο προσωπικά είδη της γυναίκας αλλά και τα 55 δώρα για τα παιδιά.
Πηγή : in.gr

Λίγες ώρες αργότερα τα δέματα, καλυμμένα με ένα ελαφρύ πέπλο χιονιού, βρέθηκαν στην αυλή του ορφανοτροφείου, δήλωσε η πρόεδρος του Βλαντμάμα, Σβετλάνα Κάνια.
«Πιστεύω ότι βιάζονταν και δεν κοίταξαν αμέσως τι περιείχαν τα κουτιά. Μάλλον είδαν αργότερα το λογότυπο του σωματείου μας και κατάλαβαν ότι ήταν δώρα για τα ορφανά. Λειτούργησε η συνείδησή τους και επέστρεψαν τα δώρα» εξήγησε.
«Ήταν σαν πραγματικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι» έγραψε η εφημερίδα Νόβιγιε Ιζβέστια, σύμφωνα με την οποία η οργάνωση τις τελευταίες ημέρες είχε συγκεντρώσει δώρα για περισσότερα από 1.500 παιδιά
Recommended Post Slide Out For Blogger