Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Γάτα έσωσε εγκαταλελειμμένο μωρό στη Ρωσία



Μια γάτα στάθηκε φύλακας άγγελος για ένα μωρό το οποίο είχε εγκαταλειφθεί κοντά σε έναν...
κάδο απορριμμάτων μιας πολυκατοικίας στη Μόσχα.

Το μόλις τριών μηνών αγοράκι το είχαν παρατήσει οι γονείς του μέσα σε ένα χαρτόκουτο κοντά στα σκουπίδια μίας πολυκατοικίας στο Ομπνίσκ, στην περιοχή Καλούγκα. Στο ίδιο χαρτόκουτο τον βρήκε και η Μάσα, η γάτα που φρόντιζαν οι κάτοικοι της γειτονιάς.

Το μωρό, σύμφωνα με μια ένοικο, ήταν καλά στην υγεία του και είχε κρατηθεί ζεστό στην αγκαλιά της γατούλας, ενώ δίπλα του βρέθηκε μια τσάντα με πάνες και παιδικές τροφές.
Πηγή : Τρομακτικό


Φαίνεται λοιπόν πως η γάτα έκατσε πάνω στον μικρό επί πολλές ώρες για να το προστατεύσει από το ψύχος με τη θερμότητα του σώματός της.

Όταν το βρέφος άρχισε να κλαίει, η ένοικος βγήκε στο κεφαλόσκαλο και το βρήκε δίπλα στη γάτα η οποία του έγλειφε το πρόσωπο και τα χέρια.

Μάλιστα η γάτα δεν ήθελε να αφήσει το μωρό ακόμη και όταν έφτασε το ασθενοφόρο και ακολούθησε τους γιατρούς που το πήραν μέχρι που ανέβηκαν στο όχημα.

Ο μικρός νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο χωρίς ευτυχώς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας και η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει τους γονείς του
Recommended Post Slide Out For Blogger