.+++ Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση η Ιερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής υποδέχεται το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026 το Ιερό Λείψανο του Οσίου Αμφιλοχίου του εν Πάτμω (του Μακρή), το οποίο θα παραμείνει στη Μονή καθ’ όλη τη διάρκεια της Πανηγύρεως του Γενεσίου της Θεοτόκου.Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 🕕 6.00 μ.μ.Υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Οσίου Αμφιλοχίου στον περίβολο της Ιεράς Μονής και αμέσως μετά τέλεση της Ακολουθίας του Εσπερινού. Μία ξεχωριστή ευκαιρία προσευχής και ευλογίας για όλους, καθώς η Μονή μας θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει το Ιερό Λείψανο του αγαπημένου Αγίου της Πάτμου.Η Ιερά Μονή θα παραμένει ανοικτή κατά τη διάρκεια της Πανηγύρεως Σας περιμένουμε να υποδεχθούμε μαζί τον Όσιο Αμφιλόχιο και να λάβουμε την ευλογία του.+++ Παναούση .+++ Πανηγυρίζει την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026 με την ευκαιρία της εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκου η Ιερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής .Ενημερωθείτε στο ειδικό μπάνερ για το αναλυτικό πρόγραμμα της πανηγύρεως .+++

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Πήγαμε στη "Γαλιλαία".Επίσκεψη "από καρδιάς"στην μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη προσκυνητών και φίλων της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στη μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας «Γαλιλαία» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής που βρίσκεται στα Σπάτα.
 Το πρωί της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου μετά το Αρχονταρίκι αρκετά αυτοκίνητα με προσκυνητές της Ιεράς Μονής ξεκινήσαμε για τον πολύ σημαντικό αυτό χώρο που σκοπός της δημιουργίας του είναι, η προσφορά στους ανθρώπους που περνούν δοκιμασία και ασθένεια.

Η επίσκεψή μας είχε σκοπό να γνωρίσουμε το χώρο,να ξεναγηθούμε στους χώρους του καινούργιου ξενώνα της «Γαλιλαίας» που πραγματικά μοιάζει με όμορφο σπίτι με άρτιο και σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και να επισκεφθούμε την εορταγορά της "Γαλιλαίας"
Οι εντυπώσεις μας ήταν οι καλύτερες με την παρουσία της κ.Καρολίνας Λως υπεύθυνης της ομάδος εθελοντών.

Τι κρατήσαμε; Σε έναν χώρο τόσο μεγάλου πόνου,είδαμε την ελπίδα ,την ευλογία και τη χάρη του Θεού.Ευχές και προσευχές για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ.Νικόλαο αλλά και όλους τους εθελοντές που δίνουν την ψυχή τους σε αυτήν την ευλογημένη προσπάθεια.










Recommended Post Slide Out For Blogger