+++ Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,θα τελεσθεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Σκέπης και της εθνική εορτής του 1940 . H ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ. +++ Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και το Μυστήριο του Ιερού ευχελαίου .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Συνεχίζονται και αυτήν την Πέμπτη οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. από τον π.Εφραίμ Παναούση .Το φετινό θέμα των ομιλιών αφορά την προσέγγιση στο βιβλίο "Η εν Χριστώ Ζωή μου " του Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης .Στις 5.30μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ομιλία. .+++ Η πνευματική ζωή βήμα-βήμα. Κυκλοφορεί σε λίγο από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή+++Συνεχίζονται και αυτήν την Πέμπτη οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. από τον π.Εφραίμ Παναούση .Το φετινό θέμα των ομιλιών αφορά την προσέγγιση στο βιβλίο "Η εν Χριστώ Ζωή μου " του Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης .Στις 5.30μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ομιλία. +++ Προετοιμάζουμε το Ιερό Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων .Στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου έως και τα Χριστούγεννα θα τελείται καθημερινά η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία εκτός από τις Κυριακές και τις Νυχτερινές Θείες Λειτουργίες .

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Ένα παιδί ανάμεσα στο ζευγάρι (Α μέρος ) με τον π.Εφραίμ Παναούση


Εγκαινιάζουμε από το κανάλι της ομάδος από καρδιάς μία καινούργια θεματική που αφορά οικογενειακά θέματα .Αυτή τη Δευτέρα 23 Αυγούστου συντονιστείτε στις 7.00μ.μ. στο κανάλι μας.
Θα μιλήσουμε με αφορμή το θέμα "Ενα παιδί ανάμεσα στο ζευγάρι (Α μέρος)"

Το ξεκίνημα της οικογένειας ,ο σκοπός του γάμου ,η συνήθεια της καθημερινότητος ,οι δεδομένες σχέσεις. Ο ερχομός του παιδιού που κάποτε μπορεί χωρίς τους σωστούς χειρισμούς να χαλάσει την αγάπη της συζυγίας , και να προετοιμάσει το δύσκολο μέλλον.
Αυτή τη Δευτέρα συζητάμε από καρδιάς για θέματα που αφορούν εμάς και κάποιους γνωστούς μας .Συντονιστείτε και εγγραφείτε στο κανάλι μας https://www.youtube.com/channel/UCqvBAQ5Od_EE2uuw0fQMArA
Επισκεφθείτε και δείτε και άλλα βίντεο από το κανάλι μας.
Κοινοποιήστε την προσπάθειά μας. Ευχαριστούμε
Recommended Post Slide Out For Blogger