Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικη προσφορά από τις εκδόσεις ΧρυσοπηγήΟ Θεός στη γη μας.Ένα βιβλίο του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου

 

Οι εκδόσεις Χρυσοπηγή παρουσιάζουν  γι αυτές τις γιορτές μία υπέροχη Χριστουγεννιάτικη προσφορά .Προμηθευτείτε και χαρίστε στους γνωστούς και τους φίλους σας το βιβλίο "Ο Θεός στη γη μας" του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Μία ευκαιρία να ζήσετε ακόμη πιο πνευματικά τις ημέρες των εορτών εσείς και οι δικοί σας.Ένα ταξίδι με σκέψεις και στοχασμούς για τα Χριστούγεννα.

Χριστουγεννιάτικη προσφορά για τις γιορτές 

5 τεχάχια από το βιβλίο " O Θεός στη γη μας" μπορούν να σας σταλούν ταχυδρομικά στην τιμή των 20 ευρώ χωρίς επιβάρυνση των ταχυδρομικών.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή.

Τηλ.παραγγελιών : 2295022228 

Απόσπασμα από τον πρόλογο του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή 

Κάθε φορά που πλησιάζουν Χριστούγεννα και το μυστήριο της οικονομίας του Θεού γίνεται πιο αισθητό κυριεύεται το είναι μας από παράξενους στοχασμούς γύρω από το μεγάλο γεγονός της ιστορίας. 

Μα όσο και αν πασχίζουμε να συλλάβουμε με τη δύναμη του νου το βάθους του, ποτέ δεν θα κατορθώσουμε να απομακρυνθούμε από την αμμουδιά της νοητικής διεργασίας για να προχωρήσουμε στην πλάτη της αγάπης του Θεού. Μόνο η καρδιά με τη σώζουσα πίστη μπορεί να τις πλησιάσει. Με διάθεση ταπεινής  ενοράσεως πλησιάζουν το μεγάλο γεγονός οι σελίδες αυτού του βιβλίου πασχίζοντας να ανοίξουν ένα δρόμο στη δύσβατη πορεία του ανθρώπου για τη συμμετοχή του στο μεγαλύτερο γεγονός του κόσμου .Παραδίδονται στους αναγνώστες με την ευχή να συντελέσουν στη δημιουργία εσωτερικών ψυχικών και πνευματικών βιωμάτων ανάλογων προς την ουσία και τη σημασία της Θείας συγκατάβασης .

Recommended Post Slide Out For Blogger