.Tην Τετάρτη 27 Μαίου στις 6.00μ.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού,το μυστήριο του ιερού Ευχελαίου και θα ακολουθήσει ομιλία του Πρωτοπρεσβυτέρου Σπυρίδωνος Βασιλάκου με θέμα : Άγιος ΠαπαΔημήτρης Γκαγκαστάθης +++Ξεκινάμε να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της ιεραποστολής .Ξεκινάμε και αυτήν την περίοδο να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής μας για την Ουγκάντα που έχουν διανεμηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο για τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας στην Ιεραποστολή .Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να μεζεύουμε τους κουμπαράδες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθειά της Ιεράς Μον Παναγίας Χρυσοπγής στην Αφρική .Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να φέρνετε από τώρα τους κουμπαράδες παραδίνοντάς τους στους π.Εφραίμ και Παίσιο .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ιερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής-Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών και Δραστηριοτήτων - Απριλίου 2022

 


Παρασκευή 1 Απριλίου  6.30π.μ. Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων

                 5.00μ.μ. Ακολουθία  της Δ  Στάσης των Χαιρετισμών

Κυριακή   3  Απριλίου  ( Δ  Κυριακή Νηστειών –Ιωάννου της Κλίμακος)  6.30π.μ.-10.00π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία. Ακολουθεί ομιλία στο  Αρχονταρίκι

Τετάρτη   6  Απριλίου   6.00μ.μ. Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος (Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι)

Παρασκευή   8  Απριλίου  6.30 π.μ. Θεία Λειτουργία των προηγιασμένων Δώρων.

5.00μ.μ.   Ακολουθία  του Ακαθίστου Ύμνου(Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι)

Σάββατο    9  Απριλίου  Ακαθίστου Ύμνου  7.00π.μ. Ακολουθία  του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας θα τελεσθεί χειροτονία εις διάκονον του Γεωργίου Ναντιρασβίλι.

Κυριακή   10 Απριλίου  (   Κυριακή Νηστειών –Αγίας Μαρίας Αιγυπτίας )  6.30π.μ.-10.00π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.  (Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι)

Τετάρτη  13 Απριλίου  6.00μ.μ. Θεία Λειτουργία των προηγιασμένων Δώρων. (Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι)

Παρασκευή  15 Απριλίου 6.30μ.μ. Θεία Λειτουργία των προηγιασμένων Δώρων.

Σάββατο 16 Απριλίου ( Ανάστασις του Λαζάρου ) 7.00π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.

Κυριακή  17  Απριλίου ( των Βαϊων) 6.30π.μ.-10.00π.μ. Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας θα μοιραστούν  τα βάγια .

7.00μ.μ. Ακολουθία του Νυμφίου. (Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι)

Μεγάλη Δευτέρα  18  Απριλίου  (Ιωσήφ του Παγκάλου) 7.00π.μ. Θεία Λειτουργία των προηγιασμένων Δώρων.

7.00μ.μ. Ακολουθία του Νυμφίου. (Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι)

Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου (Των Δέκα Παρθένων) 7.00π.μ. Θεία Λειτουργία των προηγιασμένων Δώρων.

7.00μ.μ. Ακολουθία του Νυμφίου. (Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι)

 

Μεγάλη Τετάρτη  20  Απριλίου (της αλειψάσης τον Κύριον)7.00π.μ. Θεία Λειτουργία των προηγιασμένων Δώρων.

5.00μ.μ. Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

7.00μ.μ. Ακολουθία του Νυμφίου. (Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι)

Μεγάλη Πέμπτη  21 Απριλίου (Μυστικού Δείπνου) 7.30π.μ. Ακολουθία του εσπερινού και θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.

6.30μ.μ. Ακολουθία των Αγίων Παθών .

Μεγάλη Παρασκευή  22  Απριλίου (Άγια Πάθη ) 9.00π.μ. Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και Ακολουθία του εσπερινού της Αποκαθηλώσεως

7.00μ.μ. Ακολουθία του Επιταφίου θρήνου και περιφορά του επιταφίου στον περίβολο της Ιεράς Μονής

Μέγα Σάββατο 23  Απριλίου 8.00π.μ.Ακολουθία του εσπερινού και Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου. Η Ακολουθία θα τελεστεί στο Ιερό Κουβούκλιο του επιταφίου.

11.00μ.μ. Ακολουθία της Ιεράς Παννυχίδος ,Ανάστασις και Θεία Λειτουργία του Πάσχα.

Κυριακή του Πάσχα  24 Απριλίου  6.30μ.μ. Εσπερινός της Αγάπης

Δευτέρα του Πάσχα (Αγίου Γεωργίου)  25 Απριλίου 7.30π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία

Παρασκευή του Πάσχα (Ζωοδόχου Πηγής )  29 Απριλίου 7.30π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία

Recommended Post Slide Out For Blogger