Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή

Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Οικογενειακό προσευχητάριο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή.

Η βασικότερη ανάγκη της ανθρώπινης ψυχής είναι η επικοινωνία με το Θεό, είναι η αναπνοή της ψυχής η προσευχή .Εάν το σώμα είναι δυνατόν να ζήσει χωρίς αναπνοή ,άλλο τόσο είναι δυνατόν η ανθρώπινη ψυχή να ζήσει χωρίς την αναπνοή της προσευχής .

Η αυθόρμητη εξομολόγηση της ψυχής μας στο Θεό είναι ψυχική ανάγκη. Αλλά και οι  ιερές ακολουθίες της εκκλησίας μας είναι γεμάτες από προσευχές και ύμνους που εκφράζουν πάντοτε τις εσωτερικές μας αναζητήσεις και τις πνευματικές μας ανάγκες .

Στο μικρό αυτό οικογενειακό προσευχητάριο συγκεντρώσαμε μερικές προσευχές και ύμνους από τις θαυμάσιες ακολουθίες της εκκλησίας μας .Το κάναμε σαν μία βοήθεια προς την Ορθόδοξη χριστιανική οικογένεια και μία συμπαράσταση πνευματική προς τις ψυχικές ανάγκες των πιστών .

Μέσα στο δωμάτιό μας σε κάποια άκρη πρωί και βράδυ αλλά και άλλες στιγμές πρέπει να αφήνουμε την καρδιά μας να ξεχύνεται σε προσευχή προς το Θεό της αγάπης .

 Οικογενειακό προσευχητάριο 

Ένα σημαντικό βιβλίο  για ολόκληρη την οικογένεια .ιδανικό για την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Περιέχει τις ακολουθίες : Πρωινή προσευχή, ευχές της Τραπέζης .Μικρό και Μεγάλο Απόδειπνο ,Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου  και Ακολουθία του Μικρού και Μεγάλου Παρακλητικού κανόνος .

Οικογενειακό προσευχητάριο 

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή .

Ζητήστε το σε όλα τα χριστιανικά βιβλιοπωλεία .

Παραγγελίες στο τηλέφωνο 22950 22 228

Recommended Post Slide Out For Blogger