Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή

Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Δεκαπενταύγουστος 2022 στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.(Το πλήρες πρόγραμμα των ομιλιών )

Από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου και κατά τη διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, θα τελείται η ακολουθία του εσπερινού και η Ιερά Παράκληση στην Παναγία. Θα ακολουθεί ομιλία από τον π.Εφραίμ Παναούση στο Αρχονταρίκι με θέμα τους  νέους Αγίους και Πατέρες της Εκκλησίας μας 
Το πρόγραμμα των ομιλίών αναλυτικά έχει ως εξής:

Δευτέρα 1 Αυγούστου 6.00μ.μ. (Αρχή Νηστείας) Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο Ακολουθεί ομιλία για τον Άγιο Ιάκωβο τον εν Ευβοία.

Τρίτη  2  Αυγούστου 6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο.Ακολουθεί ομιλία για τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη.

Τετάρτη  3 Αυγούστου 6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο ..Ακολουθεί ομιλία για τον Άγιο Παίσιο τον Αγιορείτη

Πέμπτη  4 Αυγούστου 6.00μ.μ.Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο .Ακολουθεί ομιλία για τον Άγιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη

Κυριακή  7  Αυγούστου 6.45π.μ.-10.00π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.(Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι)

6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο..Ακολουθεί ομιλία για την Αγία Ματρώνα την αόματη.

Δευτέρα   8  Αυγούστου 6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο.Ακολουθεί ομιλία για την Αγία Σοφία την εν Κλεισούρα.

Τρίτη  9  Αυγούστου 6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο.Ακολουθεί ομιλία για τον Άγιο Σάββα τον εν Καλύμνω.

Τετάρτη  10  Αυγούστου 6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο..Ακολουθεί ομιλία για τον  Μακαριστό π. Επιφάνιο Θεοδωρόπουλο

Πέμπτη  11  Αυγούστου 6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο.Ακολουθεί ομιλία για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Χαλκίδος Νικόλαο Σελέντη.

Παρασκευή  12  Αυγούστου 6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο .Ακολουθεί ομιλία για την Μακαριστή Μαρία την «ψηλή» Μία σύγχρονη μάρτυρα.

Επίσης σε κάθε ακολουθία θα τίθενται σε προσκύνηση Ιερά Λείψανα που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή.


Recommended Post Slide Out For Blogger