Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή

Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Δύο εκδοτικές προτάσεις μας για το Πάσχα.

 

Εκδόσεις Χρυσοπηγή

Τηλ.2295022228

Με την ευκαιρία της Μεγάλης Εβδομάδος και του Πάσχα προτείνουμε από τις εκδόσεις μας δύο βιβλία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πνευματική μας πορεία και την καλύτερη βίωση των σημαντικών γεγονότων της περιόδου αυτής .



Συνοδοιπόροι του Θείου Δράματος

Του Μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κυρού Καλλινίκου

Μία ευλαβική προσέγγιση στο Πάθος του Κυρίου και ένα προσκύνημα στις ώρες του μαρτυρίου το οποίο υπέστη ο  Κύριος για τη δική μας σωτηρία. Ένα οδοιπορικό από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης που ο Κύριος έφαγε το Μυστικό Δείπνο με τους μαθητές Του, μέχρι το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, όταν συντελέστηκε το έγκλημα της ανθρωπότητος, να ανυψωθεί επί του Σταυρού ο Κύριος .

Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα, στα τελευταία γεγονότα της επίγειας παρουσίας του Κυρίου μας, με πνευματικές προεκτάσεις, ωφέλιμες για τη ζωή μας.

Σελίδες : 194 - Τιμή: 8 ευρώ


Και μία πρότασή μας για τα παιδιά

 


 Το Ημερολόγιο της Μεγάλης Εβδομάδος

Οι εκδόσεις «Χρυσοπηγή», ετοίμασαν και παρουσιάζουν ένα όμορφο βιβλίο για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του Δημοτικού, που αφορά την προσέγγιση τους στη Μεγάλη Εβδομάδα και το Άγιο Πάσχα.

Το βιβλίο αυτό περιέχει δέκα όμορφες ζωγραφιές από το χέρι του πατρός Γιούρυ Μπείου, που αντλούν το περιεχόμενό τους από τις μέρες των Παθών του Κυρίου αλλά και την Ανάσταση Του.

Με μια μικρή αναφορά στα γεγονότα που ιστορεί προσπαθεί να μιλήσει στις ψυχές των παιδιών και να τους γνωρίσει τη Μεγάλη Εβδομάδα.Το βιβλίο μπορεί να δοθεί σαν δώρο σε κατηχητικές συνάξεις και ενοριακές συντροφιές, εν όψει του Πάσχα.

Το βιβλίο είναι απλώς η αφορμή. Ένα μικρό βοήθημα για να μιλήσετε στα παιδιά για το Πάθος και την Ανάσταση του Χριστού.

Ασχοληθείτε με φροντίδα και αγάπη μαζί τους. Προετοιμάστε την καρδιά τους για τα μεγάλα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο του Πάσχα.

Κρατήστε ανοικτή την επικοινωνία τους με το λειτουργικό χρόνο της Εκκλησίας.

Εκτός από την λαμπάδα και τα Πασχαλινά δώρα αφιερώσετε σε αυτά χρόνο και αγάπη. Τα γεγονότα της Μεγάλης Εβδομάδος και του Πάσχα θα το διδάξουμε καλύτερα στα παιδιά αφού τα ζήσουμε μαζί τους μέσα στην Εκκλησία.

Σελίδες : 32 ,Τιμή : 3 ευρώ

Τα βιβλία μπορείτε να τα παραγγείλετε στο τηλέφωνο 2295022228 .

Ζητήστε τα στα Χριστιανικά βιβλιοπωλεία.

Καλή και ευλογημένη Σαρακοστή

Recommended Post Slide Out For Blogger