Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή

Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Πρόγραμμα 5ήμερης προσκυνηματικής εκδρομής στην ΚΥΠΡΟ από 15 έως 19 Φεβρουαρίου 2024

Πενθήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Κύπρο από την Πέμπτη 15 έως τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιεί η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής , με την οργάνωση και ξενάγηση του κ.Λυκούργου Μαρκούδη. Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα της εκδρομής
Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής :2295022228 και Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής

Πρόγραμμα 5ήμερης προσκυνηματικής εκδρομής στην ΚΥΠΡΟ


ΜΕΡΑ 1η (Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024): Συγκέντρωση στο καθορισμένο σημείο στο αεροδρόμιο στις 06:00. Μετά τους ελέγχους πτήση με Aegean Airlines στις 8:00 για Λάρνακα. Άφιξη, έλεγχοι και επιβίβαση στο πούλμαν για προσκύνημα στον Ι.Ν. Αγίου Λαζάρου, όπου και ο τάφος του Αγίου. Μεταφορά στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμμοχώστου για να δούμε από εκεί την έρημη πόλη και προσκύνημα στην Ι.Μ. Αγίας Νάπας και στην Παναγία την Αγγελόκτιστη. Μεταφορά στην Ι.Μ. Ζωοδόχου Πηγής στο χωριό Κελλάκι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2η (Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024): Μετά το πρωινό αναχώρηση για προσκύνημα στις Ιερές Μονές: Τιμίου Προδρόμμου Μέσα Ποταμού, Τροοδίτισσας, Παναγίας Ελεούσας Τρικουκιώτισσας, Παναγίας του Κύκκου και Τιμίου Σταυρού στο χωριό Όμοδος. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3η (Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024): Πρωινό και αναχώρηση για την Ι.Μ. Αγίας Θέκλας. Επίσκεψη στη Λευκωσία (Φυλακισμένα Μνήματα, εκκλησία Αγ. Ανδρέα, Τύμβο Μακεδονίτισσας). Ανάμεσα στις κοινότητες των Καμπιών και Αναλυόντα θα προσκυνήσουμε το μοναστήρι της Θεοτόκου και θα καταλήξουμε στην Ι.Μ. Μαχαιρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4η (Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024): Πρωινός εκκλησιασμός και επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρωινό. Ημέρα αφιερωμένη στην Πάφο. Θα δούμε τη στήλη όπου δέθηκε και μαστιγώθηκε ο Απ. Παύλος, την κατακόμβη της Αγ. Σολομονής και θα προσκυνήσουμε στην Ι.Μ Αγίου Νεοφύτου και την Ι.Μ. Παναγίας Χρυσορρογιάτισσας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5η (Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024): Μετά το πρωινό αναχωρούμε με τις αποσκευές μας. Προσκύνημα στις Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου Αλαμάνου και Παναγίας Σφαλαγγιώτισσας, επίσκεψης την πόλη της Λεμεσού και την Ι.Μητρόπολη, στο χωριό Ακρωτήρι θα προσκυνήσουμε στον Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού και στο μοναστήρι του Αγ. Νικολάου των Γατών. Άφιξη στο αεροδρόμιο, προετοιμασία, έλεγχοι και πτήση στις 20:45 με Aegean Airlines. Άφιξη στην Αθήνα στις 22:30

 

Κόστος συμμετοχής:  650 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή. Για μονόκλινο δωμάτιο υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Στο κόστος περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Λάρνακα – Αθήνα με Aegean Airlines

Διαμονή 4 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο PARK BEACH στην περιοχή της Λεμεσού, με ημιδιατροφή (4 πρωινά και 4 δείπνα)

Όλες οι μεταφορές και οι μετακινήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα

Όλοι οι φόροι, συνοδός, ξεναγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ποτά, αναψυκτικά στα γεύματα, πιθανές χρεώσεις εισόδου σε κάποιους χώρους, φιλοδωρήματα και ότι άλλο δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή μπορεί να προκύψει ως προαιρετική επίσκεψη.

Αναλόγως των συνθηκών το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί ή να αλλάξει η σειρά του.

Για την πληρέστερη προετοιμασία της εκδρομής και επειδή το χρονικό διάστημα που απομένει είναι μικρό, θα χρειαστεί άμεση προκαταβολή  300 ευρώ με διαβατήριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες και η εξόφληση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι της 2/2/2024.

Στο αεροσκάφος επιτρέπεται μία μικρή χειραποσκευή και παραδίδεται μία βαλίτσα 23 κιλών.

Στην Κύπρο ταξιδεύουμε είτε με διαβατήριο σε ισχύ είτε με ελληνική ταυτότητα που έχει λατινικούς χαρακτήρες. Φωτοτυπία τους παραδίδουμε μαζί με την προκαταβολή.

 

Δηλώσεις συμμετοχής:Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής και στο τηλέφωνο 2295022228 

Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism κ.Λυκούργος Μαρκούδης


Recommended Post Slide Out For Blogger