Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή

Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Ιερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών και Δραστηριοτήτων - Φεβρουαρίου 2024



Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 7.00π.μ.Υπαπαντή του Κυρίου .Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου( Συμεών του Θεοδόχου) 7.00π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου ΙΕ Ματθαίου 6:45π.μ. Ακολουθία του μεσονυκτικού, του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία με θέμα την εορτή της Υπαπαντής.

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 9.00μ.μ. (Αγίου Παρθενίου Λαμψάκου ) Νυχτερινή Θεία Λειτουργία . Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας θα τεθεί σε προσκύνηση Ιερό Λείψανο του Αγίου που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή.

Τετάρτη 7  Φεβρουαρίου. 6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού , Ιερά Παράκληση στον Άγιο Παρθένιο επίσκοπο Λαμψάκου και ομιλία στο Αρχονταρίκι  για τον Άγιο. Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας θα τεθεί σε προσκύνηση Ιερό Λείψανο του Αγίου που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή.

Σάββατο 10  Φεβρουαρίου.(Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους) 7.00π.μ Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ΙΣτ’  Ματθαίου-Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου 6:45π.μ. Ακολουθία του μεσονυκτικού, του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία με θέμα την παραβολή των Ταλάντων

Τετάρτη 14  Φεβρουαρίου 6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού , Ιερά Παράκληση στον Άγιο Άνθιμο  και ομιλία στο Αρχονταρίκι  για τον Άγιο.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ΙΖ’  Ματθαίου-Χαναναίας  6:45π.μ. Ακολουθία του μεσονυκτικού, του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία με θέμα το Ιερό Ευαγγέλιο.

Τετάρτη 21  Φεβρουαρίου 6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού , Ιερά Παράκληση στην Παναγίας και ομιλία στο Αρχονταρίκι  για την Αγία Φιλοθέη την Αθηναία.

Σάββατο 24  Φεβρουαρίου. 7.00π.μ Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τελεσθεί μνημόσυνο για τον Μακαριστό Μητροπολίτη πρώην Πειραιώς κυρό Καλλίνικο

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου (Τελώνου και Φαρισαίου-Αρχή Τριωδίου) 6:45π.μ. Ακολουθία του μεσονυκτικού, του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία με θέμα την παραβολή του Τελώνου και του Φαρισαίου

Τετάρτη 28  Φεβρουαρίου 6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού , Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου  και ομιλία στο Αρχονταρίκι για τον Άγιο Νικόλαο τον Πλανά.Στην Ιερά Ακολουθία θα τεθεί σε προσκύνηση Ιερό Λείψανο του αγίου που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή.

Recommended Post Slide Out For Blogger