+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής.+++ Καθημερινά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις νυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα. +++Έχει ξεκινήσει η διάθεση των κουμπαράδων της Ιεραποστολής από τπ Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής όποιον θα ήθελε όπως κάνουμε κάθε χρόνο.Θα δηλαδή μπορεί κάποιος στο χώρο του να έχει αυτό το κουμπαρά και αφού όποτε μπορεί τοποθετήσει το οβολό του θα μπορεί να τον φέρει στη Μονή στα τέλη Μαΐου του 2026 όταν πλέον οργανώνουμε την επόμενη αποστολή μας την Ουγκάντα για να μας ενισχύσει και με αυτό τον τρόπο .Είμαστε ευγνώμονες .Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας.Τους κουμπαράδες μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τον π.Εφραίμ .

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Γίνε συνεργάτης της Ιεραποστολής μας.Μάθε με ποιον τρόπο.

Από το καλοκαίρι του 2012 μία ακόμα  φλόγα της ιεραποστολής άναψε .Αυτή τη φορά στο Μπουσούγκιου της Ουγκάντας, που  με τη Χάρη του Θεού σκοπεύουμε να χτίσουμε Ιερό Ναό στο όνομα της Παναγίας της Χρυσοπηγής -Σχολεία (Δημοτικό και Γυμνάσιο) και ιατρείο.
Αν λοιπόν στην καρδιά σου μιλά ο λόγος του Χριστού που μας ζητά να τον κηρύξουμε σε όλα τα έθνη,
Αν θέλεις να βοηθήσεις την Ορθόδοξη Ιεραποστολή μας στο Μπουσούγκιου της Ουγκάντας:
Γίνε συνεργάτης  μας και να γνωρίζεις πως μπορείς να κάνεις πολλά.
Τι μπορείς να κάνεις;
Πρώτα απ όλα πολύ προσευχή ο Θεός να βοηθήσει και να ενισχύσει το έργο που διακονούμε.
Ακόμη:
 
Μπορείς να διαθέσεις ή να συγκεντρώσεις βιβλία Χριστιανικού περιεχομένου σε καλή κατάσταση , όχι πάντως καινούργια ,τα οποία μαζεύουμε στην Ιερά Μονή Παναγίας
Χρυσοπηγής και τα  διαθέτουμε στη φιλανθρωπική μας Δωροέκθεση « από καρδιάς»
έναντι 1 ευρώ.
Χρειαζόμαστε εικόνες για τους Ναούς.
Ιερά Σκεύη σε καλή κατάσταση.
Εικονάκια μικρά, και καραμέλλες για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους.Οι καραμμέλες είναι πάντα καλοδεχούμενες στην Αφρική.
Δημιούργησε ερχόχειρα (σελιδοδείκτες,πέτρες ζωγραφιστές,μικρές ζωγραφιές και ότι ακόμα φανταστείς ) που να θυμίζουν ή να παραπέμπουν στην Αφρική.Αυτά θα διατεθούν για την Ιεραποστολή μας στο «από καρδιάς».
Μάζεψε Ιερατικά υφάσματα που μπορείς να βρείς ακόμη και ρετάλια, τα οποία το μικρό μας εργαστήρι ιεροραπτικής θα αξιοποιήσει για τις ανάγκες της ιεραποστολής μας,φτιάχνοντας καλλύματα και Ιερατικές στολές.
Αν μπορείς δημιούργησε καλύμματα με αυτά τα υφάσματα -Αγίων Ποτηρίων-προσκυνηταρίων ακόμη και μάκτρα (τα κόκκινα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στη Θεία Κοινωνία)
Aκόμη
Στείλε μας  από καθαρό κερί, μικρά κεριά ,τα οποία τα πλέκουμε με έναν ιδιαίτερο τρόπο και τα διαθέτουμε στη γωνιά της Ιεραποστολής, έναντι 1 ευρώ.
Δημιούργησε μικρή ομάδα που να ενεργοποιείται στο χώρο της φιλανθρωπίας και της Ιεραποστολής.
Μίλησε σε άλλους ανθρώπους για την προσπάθεια που γίνεται και κάνε κοινωνούς της Αγάπης  και της Ιεραποστολής και άλλους αδελφούς μας..
Στείλε μας τις ιδέες σου για δραστηριότητες ή εκδηλώσεις που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε για την Ιεραποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση
Για την αποστολή των κατασκευών και τη χρηματική βοήθεια:
Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής τ .θ.49-19014 Καπανδρίτι
Ακόμη στην κατάθεση του Λογαριασμού του ιερέως της Ιεραποστολής.
NYOMBI GEORGE
Λογαριασμός για Ελλάδα GR.5505400510000411788011018
1) Καταθέσεις σε καταστήματα PROBANK
2) Καταθέσεις σε καταστήματα άλλων Τραπεζών μέσω εμβασμάτων.
Γίνε συνεργάτης της Ιεραποστολής μας.Την φλόγα που άναψε,μην αφήσεις να σβήσει...
Recommended Post Slide Out For Blogger