+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής.+++ Καθημερινά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις νυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα. +++Έχει ξεκινήσει η διάθεση των κουμπαράδων της Ιεραποστολής από τπ Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής όποιον θα ήθελε όπως κάνουμε κάθε χρόνο.Θα δηλαδή μπορεί κάποιος στο χώρο του να έχει αυτό το κουμπαρά και αφού όποτε μπορεί τοποθετήσει το οβολό του θα μπορεί να τον φέρει στη Μονή στα τέλη Μαΐου του 2026 όταν πλέον οργανώνουμε την επόμενη αποστολή μας την Ουγκάντα για να μας ενισχύσει και με αυτό τον τρόπο .Είμαστε ευγνώμονες .Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας.Τους κουμπαράδες μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τον π.Εφραίμ .

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής


† ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ. 23 Δεκεμβρίου «Μνήμη πάντων τῶν ἀπ᾿ αἰῶνος Θεῷ εὐαρεστησάντων ἀπὸ ᾿Αδὰμ ἄχρις ᾿Ιωσὴφ τοῦ μνήστορος τῆς ὑπεραγίας Θεοτόκου· ὁμοίως καὶ τῶν προφητῶν καὶ προφητίδων, »6.30π.μ.-10.00π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού, του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία

Αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Κατηχητικών μας που φέτος θα είναι αφιερωμένη στα Χριστούγεννα της Μικρασίας και θα περιλαμβάνει ποιήματα ,έθιμα,κάλαντα,Τραγούδια και θεατρκό έργο.

8.30μ.μ. Ακολουθία του Όρθρου ,των Μεγάλων και Βασιλικών Ωρών ,του Μεγάλου Εσπερινού των Χριστουγέννων και η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.

Τρίτη. 25 Δεκεμβρίου † Η ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
5.00π.μ. Ακολουθία του Μεσονυκτικού του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στο Αρχονταρίκι, θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί κάλαντα από όλη την Ελλάδα .

Τετάρτη. 26 Δεκεμβρίου † ῾Η σύναξις τῆς ῾Υπεραγίας Θεοτόκου. Εὐθυμίου Σάρδεων ἱερομάρτυρος τοῦ ὁμολογητοῦ 7.30π.μ.-9.00π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
5.30μ.μ.Ακολουθία του εσπερινού και Παράκληση της Παναγίας. Στις 6.30μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου της Ιεράς Μονής  θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τα κατηχητικά του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κορίνθου.
Recommended Post Slide Out For Blogger