+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής.+++ Καθημερινά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις νυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα. +++Έχει ξεκινήσει η διάθεση των κουμπαράδων της Ιεραποστολής από τπ Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής όποιον θα ήθελε όπως κάνουμε κάθε χρόνο.Θα δηλαδή μπορεί κάποιος στο χώρο του να έχει αυτό το κουμπαρά και αφού όποτε μπορεί τοποθετήσει το οβολό του θα μπορεί να τον φέρει στη Μονή στα τέλη Μαΐου του 2026 όταν πλέον οργανώνουμε την επόμενη αποστολή μας την Ουγκάντα για να μας ενισχύσει και με αυτό τον τρόπο .Είμαστε ευγνώμονες .Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας.Τους κουμπαράδες μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τον π.Εφραίμ .

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Συγκλονιστική επιστολή αναγνώστριας: Ο καρκίνος μου χτύπησε τη πόρτα όταν ο Θεός μου έδωσε το καλύτερο δώρο...


 
Αγαπητό tromaktiko,
σας στέλνω αυτή την επιστολή για να δώσω δύναμη
σε όσες μητέρες αισθάνονται άσχημα που δεν έχουν να πάρουν ένα μπουκάλι γάλα στα παιδιά τους και να τους πω πως είναι πιο δύσκολο να σκέφτεσαι πως μια ασθένεια όπως ο καρκίνος θα με έκανε να μην μπορώ να του προσφέρω ούτε το χάδι μου.

'Ολα ξεκίνησαν πριν λίγα χρόνια όταν γνώρισα τον άντρα μου...
Ήμασταν ευτυχισμένοι χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε υγείας αλλά ούτε και οικονομικό.

Κάποια στιγμή ζήτησα από τη γιαγιά μου να μου δώσει μια ευχή...Να αποκτήσω ένα παιδί.

Η ευχή της έπιασε...
πηγή : τρομακτικό


Ήρθε στο κόσμο η λατρεμένη μου κορούλα που δε θα την άλλαζα με τίποτα,ούτε με την ίδια μου τη ζωή!

Τι τα θες όμως...Δε πρόλαβα να χαρώ πολύ για τον ερχομό της...Ο άνδρας μου έμεινε από δουλειά και εμένα η ζωή μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Ο καρκίνος πλέον ήταν κοντά μου...Πολύ κοντά μου μέχρι που συνειδητοποίησα ότι πλέον είχε μπει μέσα μου.

Το παιδί μου σκεφτόμουν και τον άντρα μου,για τον αν θα ξαναζούσαμε τις ίδιες ευτυχισμένες στιγμές και ας ήξερα πως μας έλειπε πλέον και το γάλα.

Οι μήνες πέρνουσαν και το νοσοκομείο είχε γίνει το δευτερο σπίτι μου.

Πονούσα,κάθε φορά που πήγαινα στο νοσοκομείο πονούσα αλλά είπα πως θα κερδίσω...Είχα λόγους για να το κάνω.

Έτσι τα κατάφερα και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω πως θα ζήσω και τη βάφτιση του παιδιού μου χωρίς όμως να μπορώ να της προσφέρω τα απαραίτητα.

Μια εκκλησία όμως αρκεί,έτσι δεν είναι;

Τι να τις κάνεις τις μπομπονιέρες τους φωτογράφους και τα γλυκά εμένα μου φτάνει που ο Θεός θα ευλογήσει τον αγγελό μου και το πιο σημαντικό ότι θα τη βλέπω και θα με βλέπει.

Δε σας έγραψα για να ζητήσω βοήθεια αλλά για να μοιραστώ μαζί σας τα δύσκολα...

Αναγνώστρια
Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger