+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής.+++ Καθημερινά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις νυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα. +++Έχει ξεκινήσει η διάθεση των κουμπαράδων της Ιεραποστολής από τπ Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής όποιον θα ήθελε όπως κάνουμε κάθε χρόνο.Θα δηλαδή μπορεί κάποιος στο χώρο του να έχει αυτό το κουμπαρά και αφού όποτε μπορεί τοποθετήσει το οβολό του θα μπορεί να τον φέρει στη Μονή στα τέλη Μαΐου του 2026 όταν πλέον οργανώνουμε την επόμενη αποστολή μας την Ουγκάντα για να μας ενισχύσει και με αυτό τον τρόπο .Είμαστε ευγνώμονες .Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας.Τους κουμπαράδες μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τον π.Εφραίμ .

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ζητούμε εκκλησιαστικά και Ιερατικά είδη


Με τη χάρη και την ευλογία του Θεού συνεχίζουμε τη δράση μας στην Ορθόδοξη ιεραποστολή της Ουγκάντας με τη δημιουργία Ιερατικών ειδών τόσο για τις Εκκλησίες αυτής της Αφρικανικής χώρας ,όσο και στους ιερείς και τις μεγάλες ανάγκες τους σε καλλύματα, ράσα,καλυμαύχια ,ιερατικές στολές και στολές για τα παιδιά του Ιερού.Παρακαλούμε λοιπόν και μείς με τη σειρά μας τους αδελφούς Χριστιανούς που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν στην υπόθεση της Ιεραποστολής  να μας διαθέσουν  με αγάπη όποιο από αυτά τα είδη θα μπορούσαν.
.Ακόμη παρακαλούμε τις εταιρείες με εκκλησιαστικά και ιερατικά είδη ή εταιρείες με υφάσματα να μας διαθέσουν ότι μπορούν για τον σκοπό αυτό.Τέλος παρακαλούμε τους ευλαβείς ιερείς να μας διαθέσουν αν έχουν και μπορούν κάποιο δεύτερο αντερί ή ράσο ή καλυμαύχι ή ιερατική στολή.Για την προσφορά τους αυτή θα τους ήμασταν ευγνώμονες.
Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας.
Καλό και ευλογημένο Πεντηκοστάριο
π.Εφραίμ Παναούσης .Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής  Πολυδένδρι Αττικής .
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2295022228και fax 2295022560
Αποστολή μέσω ταχυδρομείου :  Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής τ.θ 49    19014 Καπανδρίτι Αττικής
Σταθμοί παραλαβής :
1) Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδένδρι Αττικής
2) Σύνδεσμος Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος " Πυργοτέλους 3α Παγκράτι τηλ.21070180212107018021
3) Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων -Πειραιάς
Recommended Post Slide Out For Blogger