+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής.+++ Καθημερινά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις νυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα. +++Έχει ξεκινήσει η διάθεση των κουμπαράδων της Ιεραποστολής από τπ Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής όποιον θα ήθελε όπως κάνουμε κάθε χρόνο.Θα δηλαδή μπορεί κάποιος στο χώρο του να έχει αυτό το κουμπαρά και αφού όποτε μπορεί τοποθετήσει το οβολό του θα μπορεί να τον φέρει στη Μονή στα τέλη Μαΐου του 2026 όταν πλέον οργανώνουμε την επόμενη αποστολή μας την Ουγκάντα για να μας ενισχύσει και με αυτό τον τρόπο .Είμαστε ευγνώμονες .Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας.Τους κουμπαράδες μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τον π.Εφραίμ .

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Απέτυχες στις εξετάσεις;


π.λίβυος 
Να πούμε συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις. Είναι ένα πρώτο βήμα στην ζωή τους. Ένα όνειρο που γοητεύει εάν ήταν βέβαια δικό τους και όχι ικανοποίηση και επιβεβαίωση της γονεϊκής επιθυμίας. 
Να πούμε όμως και συγχαρητήρια και στα παιδιά εκείνα που "απέτυχαν"στις εξετάσεις. Να μην τρομάξουν μπροστά στην "αποτυχία" τους. Άλλωστε η αποτυχία δεν είναι κατάρα αλλά ευκαιρία, μια νέα αρχή που μας περιμένει κλείνοντας το μάτι. Είναι αυτό το πολύ όμορφο και δυνατό που διάβασα σε μια συνέντευξη του φίλου  Θ. Λάλα "Η επιτυχία είναι ένα λεωφορείο που μέσα της σε παίρνει ο ύπνος..."

Recommended Post Slide Out For Blogger