+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής.+++ Καθημερινά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις νυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα. +++Έχει ξεκινήσει η διάθεση των κουμπαράδων της Ιεραποστολής από τπ Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής όποιον θα ήθελε όπως κάνουμε κάθε χρόνο.Θα δηλαδή μπορεί κάποιος στο χώρο του να έχει αυτό το κουμπαρά και αφού όποτε μπορεί τοποθετήσει το οβολό του θα μπορεί να τον φέρει στη Μονή στα τέλη Μαΐου του 2026 όταν πλέον οργανώνουμε την επόμενη αποστολή μας την Ουγκάντα για να μας ενισχύσει και με αυτό τον τρόπο .Είμαστε ευγνώμονες .Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας.Τους κουμπαράδες μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τον π.Εφραίμ .

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Πέθανε ο Μουσουλμάνος δάσκαλος που προστάτευσε Χριστιανούς

   
keniatis
Γραφείο ειδήσεων ROMFEA.GR

Την τελευταία του πνοή άφησε σε Νοσοκομείο του Ναϊρόμπι ο Μουσουλμάνος δάσκαλος Σαλάχ Φάραχ από την Κένυα.
Ο Κενυάτης δάσκαλος τον Δεκέμβριο ταξίδευε προς μια περιοχή της Κένυας, όταν το λεωφορείο που επέβαινε δέχθηκε επίθεση από την ομάδα Αλ Σαμπάμπ.
Η φανατικοί της Αλ Σαμπάμπ ζήτησαν από τους Μουσουλμάνους να χωριστούν από τους Χριστιανούς, αλλά κάποιοι Μουσουλμάνοι αρνήθηκαν μεταξύ των οποίων και ο Σαλάχ.
Αμέσως οι φανατικοί άνοιξαν πυρ κατά των Χριστιανών, με τον Σαλάχ να μπαίνει μπροστά ως ασπίδα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί τις σφαίρες.
Λίγο πριν πεθάνει ο Σαλάχ μιλώντας στο BBC είχε δηλώσει: "Οι άνθρωποι πρέπει να ζουν μαζί ειρηνικά ανεξαρτήτως θρησκείας."
"Είμαστε αδέλφια άσχετα αν έχουμε διαφορετική θρησκεία, πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να ζούμε ειρηνικά" είχε αναφέρει πριν μερικές ημέρες ο ήρωας Σαλάχ.
Ο αδελφός του Κενυάτη δάσκαλου εξέφρασε την ελπίδα πως ο θάνατος του Σαλάχ, θα συμβάλει στη δημιουργία της θρησκευτικές αρμονίας στην Κένυα
Recommended Post Slide Out For Blogger