+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής.+++ Καθημερινά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις νυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα. +++Έχει ξεκινήσει η διάθεση των κουμπαράδων της Ιεραποστολής από τπ Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής όποιον θα ήθελε όπως κάνουμε κάθε χρόνο.Θα δηλαδή μπορεί κάποιος στο χώρο του να έχει αυτό το κουμπαρά και αφού όποτε μπορεί τοποθετήσει το οβολό του θα μπορεί να τον φέρει στη Μονή στα τέλη Μαΐου του 2026 όταν πλέον οργανώνουμε την επόμενη αποστολή μας την Ουγκάντα για να μας ενισχύσει και με αυτό τον τρόπο .Είμαστε ευγνώμονες .Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας.Τους κουμπαράδες μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τον π.Εφραίμ .

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Πανήγυρις Συνδέσμου Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος "


Πανηγυρίζει τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου ο ομώνυμος Ιερός Ναός που βρίσκεται στο Σύνδεσμο Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος " στην οδό Πυργοτέλους 3 στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εορτής την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 7.00μ.μ. θα τελεσθεί μέγας Αρχιερατικός εσπερινός ενώ το πρωί της Αγιονύμου ημέρας στις7.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.Αμέσως μετά θα τελεθσί Ιερό Μνημόσυνο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου.Το απόγευμα της ιδίας ημέρας θα τελεσθεί στις 5.00μ.μ. η ακολουθία του μεθέορτου εσπερινού και η Ιερά Παράκλησις του Αγίου ενώ θα τεθεί σε [ροσκύνηση Ιερό Λείψανο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.
Recommended Post Slide Out For Blogger