Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου & Ικαρίας κ. Ευσεβίου

 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα η Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας εόρτασε την ιερά μνήμη του Αγίου ενδόξου ιερομάρτυρος Ευσεβίου Επισκόπου Σαμοσάτων και τα ονομαστήρια του σεπτού Ποιμενάρχου μας Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Ευσεβίου.
Χθες το απόγευμα, Σάββατο 21 Ιουνίου, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευσεβίου, στο Παλαιό Καρλόβασι Σάμου, τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σάμου και Ικαρίας κ.κ Ευσεβίου Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Λέλος Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλης Παναγίας και συμμετείχε πλήθος λαού. 

Ανήμερα της εορτής, Κυριακή 22 Ιουνίου, τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Βαθέος Σάμου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Σάμου & Ικαρίας κ.κ. Ευσεβίου συμπαραστατούμενος από τους Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε το σύνολο των αρχόντων για την τιμητική παρουσία τους αλλά και για την εποικοδομητική συνεργασία με την τοπική μας Εκκλησία, τους ιερείς και τα μοναχικά τάγματα και τον ευλογημένο λαό απο τον οποίο ζήτησε την αδιάκοπη προσευχητική συμπαράστασή του στο εν γένει πνευματικό, κοινωνικό, Ιεραποστολικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο της τοπικής Εκκλησίας.
















Recommended Post Slide Out For Blogger