Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α 3ήμερης προσκυνηματικής εκδρομής



ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΤΗΝ Ι. ΜΟΝΗ ΟΡΜΥΛΙΑΣ

& ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΜΕΛΑ

 

Παρασκευή 8 Μαϊου

Ώρα 7.00π.μ. Αναχώρηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής, όπου με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην Κοιλάδα των Τεμπών και συνεχίζουμε για το προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο όπου και θα προσκυνήσουμε την θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας του Πόντου.

            Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Άγιο Δημήτριο στη πόλη της Θεσσαλονίκης  όπου θα προσκυνήσουμε τα μυροβλύζοντα Ιερά Λείψανα του Αγίου.

            Το απόγευμα κατευθυνόμαστε στην πόλη της Καλλικράτειας όπου και θα εγκατασταθούμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο & διανυκτέρευση.


 

Σάββατο  9 Μαϊου

            Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου  στη Σουρωτή, όπου θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Παισίου του Αγιορείτη του νεότερου Θαυματουργού Αγίου της Εκκλησίας μας.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε & την Ι. Μονή Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας. Κατόπιν θα επισκεφθούμε την Ι. Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ορμύλιας που εγκαταβιούν 120 μοναχές. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο & διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 10 Μαίου

            Μετά τον εκκλησιασμό και το πρωινό,  αναχωρούμε για την Κατερίνη και το Λιτόχωρο. Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω και στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις θα επιστρέψουμε στην Ιερά Μονή.

 
Τιμή Συμμετοχής κατ’ άτομο 110Ε

(επιβάρυνση μονόκλινου 35Ε σύνολο)

Περιλαμβάνονται: όλες οι μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο του Ξενοδοχείου Secret Paradise στη Καλλικράτεια Χαλκιδικής, ημιδιατροφή (2 πρωινά- 2 δείπνα), ασφάλεια αστικής ευθύνης.


Πληροφορίες στην Ιερά Μονή και στο τηλέφωνο 22950 -22228

Για την κράτηση θέσεων: Έως την Παρασκευή 18 Απριλίου 2015 πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 60 ευρώ ως προκαταβολή, η οποία δεν επιστρέφεται σε περίπτωση μη συμμετοχής στην εκδρομή, ενώ η οριστική εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως την   Τρίτη  28 Απριλίου 2015.

Recommended Post Slide Out For Blogger