.+++ Την Τετάρτη 20 Μαίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,ο εσπερινός της Αναλήψεως .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής την Πέμπτη 21 Μαίου στις 7.00π.μ. με την ευκαιρία των εορτών της Αναλήψεως και Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι, την Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Μαίου , με την ευκαιρία των εορτών της Αποδόσεως του Πάσχα και της Αναλήψεως αντιστοίχως .Οι ακολουθίες θα ξεκινήσουν στις 7.15 π.μ.+++Ξεκινάμε να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της ιεραποστολής .Ξεκινάμε και αυτήν την περίοδο να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής μας για την Ουγκάντα που έχουν διανεμηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο για τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας στην Ιεραποστολή .Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να μεζεύουμε τους κουμπαράδες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθειά της Ιεράς Μον Παναγίας Χρυσοπγής στην Αφρική .Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να φέρνετε από τώρα τους κουμπαράδες παραδίνοντάς τους στους π.Εφραίμ και Παίσιο .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Χριστούγεννα 2015 στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής



Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 9.00μ.μ. Ακολουθία των Μεγάλων και Βασιλικών Ωρών ,του Μεγάλου Εσπερινού των Χριστουγέννων και η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.

Παρασκευή  25 Δεκεμβρίου † Η ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΚΥ­ΡΙ­ΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙ­ΣΤΟΥ. 5.00π.μ. Ακολουθία του Μεσονυκτικού του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στο Αρχονταρίκι, θα ανταλλάξουμε ευχές για την ημέρα και θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί κάλαντα από όλη την Ελλάδα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
 
Σάββατο  26 Δεκεμβρίου † ῾Η σύναξις τῆς ῾Υπεραγίας Θεο­τό­κου. Εὐθυ­μίου Σάρδεων ἱερομάρτυρος τοῦ ὁμολογητοῦ 7.30π.μ.-9.00π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Recommended Post Slide Out For Blogger