Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Παράδοση ιματισμού από το Δήμο Πεύκης -Λυκόβρυσης


Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την χαρά  να παραλάβουμε  ιματισμό στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής από την κ.Άννα Ασπραδάκη Αντιδήμαρχο Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού  Δήμου Λυκόβρυσης και Πεύκης   ,τον οποίο με τη σειρά μας θα παραδώσουμε σε ανθρώπους που έχουν  πραγματική ανάγκη.
Επίσης παραλάβαμε  και καλοκαιρινά ρούχα από την ιματιοθήκη του Δήμου τα οποία θα δοθούν στη χώρα της  Ουγκάντας  που δραστηριοποιείται η Ιερά Μονή, σε επόμενη αποστολή της .
Ευχαριστήσαμε τους εθελοντές του Δήμου στο πρόσωπο της κ.Ασπραδάκη και ενημερώσαμε εκείνη και τους συνεργάτες της για αρκετές από τις φιλανθρωπικές δράσεις τις οποίες έχουμε αναπτύξει.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 6.00μ.μ.στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης θα παρουσιασθεί από την ομάδα κουκλοθέατρου των κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής η Χριστουγεννιάτικη ιστορία"ο Τέταρτος Μάγος" Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " την κ.Ασπραδάκη  αλλά και τους εθελοντές της προσπάθειας  του Δήμου ,για την αγάπη και την προσφορά τους.
Ο Θεός.να ευλογεί την οικογένειά τους και τη διακονία τους. 







Recommended Post Slide Out For Blogger